Σε εξαιρετική περίοδο Αγιαξ και Τσέλσι

Σε εξαιρετική περίοδο Αγιαξ και Τσέλσι

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο το βράδυ (19.55), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αγιαξ στην Ολλανδία, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπως όμως έκανε και ο Αγιαξ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Σε πέντε παιχνίδια, ο Αίαντας μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (13 β.) και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Αϊντχόφεν (15 β.). Η ισοπαλία ήρθε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, όταν ο Αγιαξ αντιμετώπισε τη Χέρκουλες (1-1). Από τις 11 Αυγούστου έχει να δεχθεί γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα έχει πετύχει 14 τέρματα. Η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή στον επιθετικό των Ολλανδών, Κλας-Γιαν Χούντελααρ, ο οποίος μετράει ήδη δέκα γκολ τη φετινή σεζόν. Στο παιχνίδι κόντρα στην Γκρόνινγκεν, ο Αγιαξ κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0, ολοκληρώνοντας την ιδανική πρόβα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ενωση.

Οπως και ο Αγιαξ, έτσι και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, Τσέλσι, έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Σάρι βρίσκεται στην πρώτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με 15 βαθμούς. Το Σάββατο, οι «μπλε» με καταπληκτική εμφάνιση κέρδισαν την Κάρντιφ 4-1, παρά το γεγονός πως νωρίς στο παιχνίδι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Μπάμπα (16΄). Ο Εντεν Αζάρ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς έχει σκοράρει πέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ επίσης προέρχεται από φανταστική εμφάνιση κόντρα στην Κάρντιφ, σημειώνοντας χατ-τρικ. Εκτός από τον Αζάρ, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να περιορίσει τον «πλέι μέικερ» της λονδρέζικης ομάδας, Ζορζίνιο, στον χώρο του κέντρου, καθώς είναι εκείνος που κοντρολάρει τον ρυθμό της ομάδας του.

Η Μπέτις

Στον αντίποδα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού για την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, Ρεάλ Μπέτις προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία στη Βαλένθια, ενώ επίσης βρίσκεται στην ένατη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ισπανική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα, καθώς έπειτα από πέντε αναμετρήσεις, έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ και αυτό στη μόνη της νίκη, κόντρα στη Σεβίλλη (1-0). Η αμυντική γραμμή της Μπέτις είναι δυνατή, όμως οι Ισπανοί έχουν πρόβλημα επιθετικά, καθώς δεν μπορούν να «πατήσουν» την περιοχή των αντιπάλων με αξιώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή