Στο πλευρό του Γούντι Αλεν η σύζυγός του

Στο πλευρό του Γούντι Αλεν η σύζυγός του

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σουν Γι Πρεβέν, η σύζυγος του Γούντι Αλεν και υιοθετημένη κόρη της Μία Φάροου, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της σε συνέντευξή της σε περιοδικό. Η Πρεβέν πιστεύει ότι ήταν άδικη η συμπεριφορά εναντίον του Αλεν, την εποχή του κινήματος #MeToo και επιτέθηκε εναντίον της θετής μητέρας της.

Το περιοδικό New York ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την Κυριακή το βράδυ ένα εκ βαθέων άρθρο για την Πρεβέν, στο οποίο μιλάει για την ταραγμένη σχέση της με τη μητέρα της και εξιστορεί πώς ερωτεύθηκε τον Γούντι Αλέν το 1992, την εποχή που ήταν σύντροφος της Μία Φάροου. Η 47χρονη δήλωσε ότι συγκρούστηκε με τη μητέρα της λίγο μετά την υιοθεσία της από τη Μία Φάροου και ότι η μητέρα της πολλές φορές τής συμπεριφερόταν σαν να ήταν οικιακή βοηθός. Αρνείται, εξάλλου, ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από τον Γούντι Αλεν ώστε να συνάψει σχέση μαζί του.

Η Πρεβέν δήλωσε στο περιοδικό ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα, επειδή η Ντίλαν Φάροου, η οποία είναι υιοθετημένη κόρη του Γούντι Αλεν, κατά τη γνώμη της κατηγορεί άδικα τον σύζυγό της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικώς όταν αυτή ήταν παιδί.

«Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα να γράψω ένα βιβλίο του τύπου του “Mommy Dearest” προκειμένου να πατσίσω με τη Μία. Τίποτα από αυτά», δήλωσε η Πρεβέν στο περιοδικό. «Αλλά αυτό που συνέβη στον Γούντι Αλέν είναι συνταρακτικό και τόσο άδικο. Η Μία εκμεταλλεύθηκε το κίνημα #MeToo και εμφάνισε σε όλους την Ντίλαν ως θύμα. Μία ολόκληρη νέα γενιά μαθαίνει αυτά τα πράγματα ενώ δεν θα έπρεπε». Επίσης, σχολιάζοντας τη Μία Φάροου, η Πρεβέν τόνισε ότι «η Μία δεν είχε μητρική συμπεριφορά προς τα εμένα εξ αρχής». Ο εκπρόσωπος της Μία Φάροου δεν θέλησε να σχολιάσει τη συνέντευξη και δεν απάντησε στη σχετική ηλεκτρονική επιστολή. Το Associated Press συνήθως δεν κατονομάζει τα θύματα σεξουαλικής βίας, αλλά η Ντίλαν Φάροου έχει επανειλημμένως σχολιάσει τους ισχυρισμούς της σύμφωνα με τους οποίους ο Γούντι Αλεν την κακοποίησε σεξουαλικώς το 1992, όταν αυτή ήταν μόλις επτά ετών. Η υπόθεση ερευνήθηκε αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Αλεν. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει αγγίξει τη Φάροου.

Σε ξεχωριστές ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στο Twitter την Κυριακή το βράδυ, η Ντίλαν και ο Ρόναν Φάροου αναφέρουν ότι η μητέρα τους ήταν ένας καλός γονιός και ότι το άρθρο στο περιοδικό New York είναι ανακριβές και άδικο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή