Διαφοροποίηση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών

Διαφοροποίηση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, κακώς καθυστερεί. Σέβομαι την αντίθετη άποψη, δεν τη συμμερίζομαι όμως» δήλωσε σήμερα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, εκφράζοντας τη διαφοροποίησή του από τους ΑΝΕΛ στο θέμα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στον Real fm 97,8, σημείωσε:

«Σέβομαι τον πρόεδρο μου, τον αγαπάω πολύ, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή αλλά εδώ έχω διαφοροποιήσει τη στάση μου. Η Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, κακώς καθυστερεί. Σέβομαι την αντίθετη άποψη, δεν τη συμμερίζομαι όμως».

«Δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Δεν έχω αλλάξει γνώμη και είμαι σταθερός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Με τον Πάνο Καμμένο έχω πολύ καλή σχέση, με τίμησε γιατί με έκανε και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Για μένα ήταν μία ονειρική εμπειρία, ανείπωτη, με έχει γεμίσει χαρά, αλλά εδώ, έχω μια άλλη άποψη», πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή