ΟΑΕΔ: Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

ΟΑΕΔ: Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υλοποίηση εργαστηρίου ενεργοποίησης – κινητοποίησης ανέργων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Μέσω του εργαστηρίου, θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτική των τεχνικών αναζήτησης εργασίας, συμβουλευτική ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών).

Μετά τη διεξαγωγή του εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Το εργαστήριο ενεργοποίησης για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:30 έως τις 14:30. Ο ΟΑΕΔ προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος, ενώ αναφέρει ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της υπηρεσίας του Οργανισμού που είναι εγγεγραμμένος/εγγεγραμμένη.

Τέλος, ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή