Ο Κύκλος Ιδεών για τις εκλογές

Ο Κύκλος Ιδεών για τις εκλογές

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κύκλος Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε συνέχεια του συνεδρίου του περασμένου Ιουνίου με τίτλο «Η Ελλάδα Μετά ΙΙ», συνεχίζει τις δημόσιες παρεμβάσεις του, διοργανώνοντας ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Στον απόηχο της ΔΕΘ, η πορεία της χώρας μέχρι τις εκλογές».

Στην εκδήλωση, που θα λάβει χώρα σήμερα Τετάρτη, στις 19.00, στο ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος, θα είναι ομιλητές ο Νίκος Βέττας, γενικός διευθυντής στο ΙΟΒΕ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, καθηγητής της Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο Γιώργος Προκοπάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων, ο Γιώργος Στρατόπουλος, αναλυτής, ο Γκίκας Χαρδούβελης, πρώην υπουργός Οικονομικών και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη. Ο Κύκλος Ιδεών είναι ουσιαστικά η μετουσίωση της φιλοσοφίας του Ευάγγελου Βενιζέλου σε διάλογο και πολιτικοκοινωνική ζύμωση, πάνω και πέρα από κόμματα, που στόχο έχει να δημιουργήσει μια κουλτούρα διαφορετική από τη συμβατική ανακύκλωση του δημόσιου διαλόγου.

Η σημερινή εκδήλωση με επίκεντρο το τι μέλλει γενέσθαι στη χώρα ενόψει και των επικείμενων εκλογών έρχεται να προστεθεί σε αυτή την αλυσίδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή