ΗΠΑ: «Γαργαλιστικά» απομνημονεύματα από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ

ΗΠΑ: «Γαργαλιστικά» απομνημονεύματα από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για τον Τραμπ

2' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά της, η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς σκιαγραφεί ένα πορτρέτο κλόουν του προέδρου Τραμπ και διηγείται με πολλές λεπτομέρειες τις στιγμές της με τον Αμερικανό πρόεδρο. Διερωτάται αν ο Τραμπ βρίσκεται σε καλή κατάσταση ώστε να είναι πρόεδρος και ισχυρίζεται ότι αυτός προσφέρθηκε να «κλέψει» προς όφελός της στο τηλεοπτικό σόου του.

Ενα αντίγραφο του βιβλίου της «Full Disclosure» (Πλήρης αποκάλυψη) αποκτήθηκε από τον Guardian. Σε αυτό η Ντάνιελς περιγράφει τις μεγάλες αμφιβολίες της όταν ο Τραμπ άρχισε να κερδίζει τις εκλογικές αναμετρήσεις για το προεδρικό χρίσμα το 2016. «Δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», έλεγε η Στόρμι στους φίλους της όταν συζητούσαν για τις εκλογικές επιτυχίες του Τραμπ. «Ούτε που θέλει να γίνει πρόεδρος».

Αλλά καθώς ο Τραμπ συνέχιζε να κερδίζει, γράφει η Ντάνιελς, άρχισε να σκέφτεται ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ιστορία που είχε να πει για τον Τραμπ έμοιαζε πιο ευαίσθητη ύστερα από κάθε νίκη του. Και ήδη την είχαν απειλήσει μία φορά, χρόνια νωρίτερα, και είχε προειδοποιηθεί να μην αποκαλύψει ποτέ την ιστορία για τον Τραμπ.

Στο βιβλίο της η Ντάνιελς αναφέρεται εκτενώς στα γεννητικά όργανα του Τραμπ και περιγράφει την αηδία της επειδή έκανε σεξ μαζί του. Εξακολούθησε μετά τη συνεύρεσή τους να απαντά στα πολλά τηλεφωνήματά του, ελπίζοντας ότι θα κρατούσε την υπόσχεσή του και θα τη χρησιμοποιούσε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Τhe Apprentice». Μάλιστα, ο Τραμπ είχε προτείνει να κάνει κάτι παράτυπο, ώστε να μπορέσει η Στόρμι να επιβιώσει σε περισσότερα επεισόδια. Κάθε φορά που η Στόρμι έβλεπε τον Τραμπ στην τηλεόραση, ένας εσωτερικός μονόλογος άρχιζε. «“Εκανα σεξ με αυτό. Μπλιαχ”, έλεγα στον εαυτό μου», γράφει στο βιβλίο.

Aρχίζοντας με τα νεανικά χρόνια της, όταν μεγάλωνε στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα ως Στέφανι Κλίφορντ, το βιβλίο διηγείται μια ζωντανή ιστορία για την παιδική φτώχεια, την παραμέληση, την κακοποίηση και τη σεξουαλική κακοποίηση από ένα μεσήλικα όταν η Ντάνιελς ήταν εννέα χρόνων. Οι ιστορίες διακόπτονται από πιο ελαφρές αφηγήσεις, όπως για τον χρόνο που πέρασε με ένα πολυαγαπημένο άλογο και τον έρωτά της για τον Πάτρικ Σουέιζι. Επίσης, τα απομνημονεύματα διηγούνται τις πρώτες εμπειρίες της Στόρμι ως στρίπερ και την είσοδό της στη βιομηχανία του πορνό.

Με αυτόν τον ρόλο της παρευρέθη σε τουρνουά γκολφ στη λίμνη Ταχόε της Καλιφόρνιας το 2006, όπου με δύο συναδέλφους της χαιρετούσαν τους παίκτες ανάμεσα στις τρύπες. Εκεί είδε για πρώτη φορά τον Τραμπ. Ο σωματοφύλακάς του την προσκάλεσε σε δείπνο, κάτι που τελικά αποδείχθηκε πρόσκληση στη σουίτα του Τραμπ, γράφει η Ντάνιελς σε μια περιγραφή των γεγονότων που στο βιβλίο εμπλουτίζονται με νέες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Περιγράφει το πέος του Τραμπ ως «μικρότερο του μέσου όρου, αλλά όχι εξαιρετικά μικρό». «Γνωρίζει πως έχει ένα ιδιαίτερο πέος», γράφει η Ντάνιελ. «Μοιάζει με πελώριο μανιτάρι».«Καθόμουν εκεί ενοχλημένη που έκανα έρωτα με έναν δασύτριχο τύπο και ένα πέος που έμοιαζε με το μανιτάρι στο βιντεοπαιχνίδι Mario Kart» και συνεχίζει: «Ηταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έχω κάνει, αλλά προφανώς ο Τραμπ δεν είχε την ίδια άποψη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή