Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη – Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά

Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη – Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά κατά τις πρωινές ώρες. Το θερμόμετρο σε όλη τη χώρα θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου το μέγιστο, ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το πρωί. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. 

Στην Αττική, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέσγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 18 με 29 βαθμούς Κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες με τους ανέμους να  πνέουν 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοαντολικός 5 και τόπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. 

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδιους θα παρατηρηθούν στα Νησιά Ιουνίου, στην Ηπειρο, τη Δυτ. Στερεά και και τη Δυτ. Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν  3 με 5 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εώς 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και τις Σποράδες αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Αίθριος ο καιρός στην Ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη Βόρεια Κρήταη όπου τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 20 έως 27  βαθμούς Κελσίου και στη Νότια Κρήτη 30 βαθμούς. 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα βόρεια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια έως 7 μποφόρ.

Την Παρασκευή (21/9), το Σάββατο (22/9) και την Κυριακή (23/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις απογευματινές ώρες  αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση. 

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ανά την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή