Ενίσχυση 400 πυρόπληκτων οικογενειών στους Δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα από την «Αποστολή»

Ενίσχυση 400 πυρόπληκτων οικογενειών στους Δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα από την «Αποστολή»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επείγουσα ενίσχυση στους πυρόπληκτους των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα δίνει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», μέσω ειδικού προγράμματος που υλοποιείται με την υποστήριξη και χρηματοδότηση από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC).

Από τις πρώτες ώρες της τραγωδίας, κλιμάκιο της «Αποστολής» βρίσκεται καθημερινά στις πληγείσες περιοχές, σε κεντρικά σημεία και παραλαμβάνει τις αιτήσεις για ενίσχυση των μόνιμων κατοίκων στους δύο Δήμους. Οπως επισημαίνει ο διευθυντής της «Αποστολής»:

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη διεύρυνση των δράσεών μας με τον IOCC και σε συνεργασία με τους δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα τους διευκολύνουμε να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των πυρόπληκτων περιοχών».  

Ενίσχυση 400 πυρόπληκτων οικογενειών στους Δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα από την «Αποστολή»-1

Το πρόγραμμα ενίσχυσης της «Αποστολής» και του IOCC περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις:

– Προπληρωμένη κάρτα σούπερ μάρκετ αξίας 100 ευρώ για προμήθεια τροφίμων και άλλων αναγκαίων ειδών. Η βοήθεια απευθύνεται μόνο στις οικογένειες  που διέμεναν μόνιμα στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα και οι κατοικίες τους έχουν υποστεί μερικές ή ολικές ζημιές.

– Προπληρωμένες κάρτες αξίας 50 ευρώ για προμήθεια σχολικών ειδών από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Αποδέκτες είναι οικογένειες με παιδιά σχολικής ηλικίας που διέμεναν μόνιμα στις πληγείσες περιοχές.

– Προσφορά 150 κάδων απορριμμάτων 1.100 lit στον Δήμο Ραφήνας.

Ενίσχυση 400 πυρόπληκτων οικογενειών στους Δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα από την «Αποστολή»-2

«Είμαστε ευγνώμονες προς τον International Orthodox Christian Charities – IOCC και την Ελληνική Διασπορά των ΗΠΑ. Για άλλη μία φορά, αποδεικνύουν ότι η καρδιά τους είναι κοντά στην πατρίδα των προγόνων τους», δήλωσε ο διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας.

«Επί επτά χρόνια, ο IOCC στηρίζει οικονομικά το μεγάλο ανθρωπιστικό και αναπτυξιακό έργο της «Αποστολής», σε όλη την Ελλάδα και τώρα, σ’ αυτή τη μεγάλη συμφορά για τον τόπο μας, είναι πάλι στο πλάι μας», τόνισε ο κ. Δήμτσας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή