Τσάμπιονς Λιγκ: «Κόκκινη» ο Ρονάλντο… 2-0 η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κόκκινη» ο Ρονάλντο… 2-0 η Γιουβέντους

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλούσιο σασπένς και θέαμα προσέφερε χθες το βράδυ το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμφίβολα η στιγμή της χθεσινής βραδιάς είναι η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο (η πρώτη στην καριέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ), ο οποίος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 29o λεπτό για χτύπημα στον Μουρίγιο εκτός φάσης, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται με σαφήνεια από το ριπλέι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ξέσπασε σε κλάματα μετά την απόφαση του Γερμανού διαιτητή Φέλιξ Μπριχ, όμως η ομάδα του κατάφερε να κερδίσει στην Ισπανία τη Βαλένθια με 0-2, χάρη στα δύο εύστοχα πέναλτι του Πιάνιτς (45΄, 51΄).

Για τον έβδομο όμιλο στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης, στο νέο της ξεκίνημα χωρίς τον «ΚΡ7», πήρε πολύ εύκολα το ποθητό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρόμα του Κώστα Μανωλά. Η «βασίλισσα», με τα εντυπωσιακά γκολ του Ισκο (45΄), του Μπέιλ (58΄) και του Μαριάνο (90+1΄), επικράτησε των Ρωμαίων με 3-0. Στο Μάντσεστερ, για τον έκτο όμιλο, η Λυών σόκαρε τη Σίτι, κερδίζοντάς την με 1-2. Στο 26ο λεπτό, ο Κορνέ έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄) ο Φεκίρ διπλασίασε τα τέρματα των Γάλλων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πολίτες» κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους και προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Λόπες. Στο 67΄ ο Μπερνάρντο Σίλβα σκόραρε και η Σίτι μείωσε σε 2-1. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες στο τελευταίο εικοσάλεπτο για να ισοφαρίσουν σε 2-2, όμως δεν τα κατάφεραν. Στις καθυστερήσεις (90΄) ο Αγκουέρο λίγο έλειψε να σκοράρει, έπειτα από την περίτεχνη ατομική του ενέργεια, όμως ο Λόπες κράτησε το 2-1 και η Λυών πανηγύρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τέλος, στον όμιλο της ΑΕΚ, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Μπενφίκα με 0-2 (Λεβαντόφσκι 10΄, Σάντσεζ), ενώ στην Ελβετία η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 0-3 τους Γιουνγκ Μπόις (Πογκμπά 35΄, 44 – πεν. Μαρσιάλ 66΄).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή