Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την περφόρμανς σύγχρονου χορού «Handmade» διοργανώνουν το Σπίτι της Κύπρου και το Dancevacuum Centre of Performing Arts, στις 8 μ.μ. Ξενοφώντος 2Α.

• Ξενάγηση στην έκθεση «George Condo at Cycladic», στις 7 μ.μ. Η έκθεση περιλαμβάνει 30 έργα του Αμερικανού καλλιτέχνη (ζωγραφική, γλυπτά, σχέδια) στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Νεοφύτου Δούκα 4.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Ηλεκτρική ενέργεια και δίκαιο των συμβάσεων» του καθηγητή Νομικής του ΕΚΠΑ Δημήτρη Λιάπη στον Ιανό, στις 6 μ.μ., από τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Αθανάσιο Κουτρομάνο, Μιχαήλ Θεόδωρο Μαρίνο και Μιχάλη Φιλίππου. Σταδίου 24.

• Μια ενδιαφέρουσα βραδιά με τον Γάλλο φιλόσοφο Πασκάλ Μπρικνέρ στα Public του Συντάγματος. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αρχιμανδρίτης θα συζητήσει με τον βραβευμένο συγγραφέα με αφορμή το νέο του δοκίμιο «Η σοφία του χρήματος», που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Πατάκη. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

• Η Luz Casal δίνει συναυλία στο Ηρώδειο. Η μούσα του Αλμοδόβαρ τραγουδάει τον έρωτα και τη ζωή. Στις 9 μ.μ.

• Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη παρουσιάζονται στο δημοτικό θέατρο άλσους στην Ηλιούπολη. Σκηνοθεσία: Aλέξανδρος Ρήγας. Παίζουν οι Αντώνης Λουδάρος,

Ηλίας Μελέτης κ.ά. Στις 9 μ.μ.

• Οι Kalfayan Galleries παρουσιάζουν την πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα του Λιβανέζου εικαστικού Vartan Avakian με τον τίτλο «Residual Histories». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 8 μ.μ. Χάρητος 11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή