Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mια έκπληξη επιφύλασσε στους Λονδρέζους θαυμαστές του ο Τζάστιν Μπίμπερ (φωτ.), που χθες το πρωί ερμήνευσε ακουστικές εκδοχές γνωστών τραγουδιών του έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενώ η σύντροφός του, Χάλεϊ Μπάλντουιν, τραβούσε βίντεο με το κινητό της. Μολονότι ο Αμερικανός ποπ σταρ προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από την κουκούλα του, οι περαστικoί δεν άργησαν να αντιληφθούν πως δεν επρόκειτο για έναν συνηθισμένο μουσικό του δρόμου και ως αυθόρμητη κίνηση σύντομα ένα μικρό πλήθος συγκεντρώθηκε γύρω του, ενώ δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο αναρτήθηκαν στα social media.

(…) «Honey» τιτλοφορείται ο δίσκος με τον οποίο η Σουηδή ερμηνεύτρια Robyn φιλοδοξεί να επιστρέψει στο προσκήνιο ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας. Το ομότιτλο τραγούδι είχε συμπεριληφθεί στο σάουντρακ του τελευταίου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς «Girls» το 2017, έκτοτε όμως η μόνη «προειδοποίηση» για το επερχόμενο άλμπουμ (κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου) ήταν το σινγκλ «Missing U», που ήταν διαθέσιμο στο Διαδίκτυο για ένα σύντομο διάστημα μέσα στον Ιούλιο και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

(…) Με οδηγό τους έναν ασπρόμαυρο χάρτη της πόλης αναρτημένο στο Διαδίκτυο, οι θαυμαστές του Αγγλου παραγωγού ηλεκτρονικής μουσικής Aphex Twin εντόπισαν τέσσερις βιντεοπροβολές σε τοίχους, κάτω από γέφυρες και πάνω από σταθμούς μετρό του Λονδίνου. Το μήνυμα ήταν: Το νέο του άλμπουμ, με τίτλο «Collapse», μόλις κυκλοφόρησε, τέσσερα χρόνια μετά το βραβευμένο με Γκράμι «Syro».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή