Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα κλείνει φέτος η Kiehl's και το γιορτάζει με μια συνεργασία-έκπληξη: ο ταλαντούχος σχεδιαστής Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης, που είναι η "ψυχή" του brand AtoZGreek, σχεδίασε τις συλλεκτικές ετικέτες για τέσσερα θρυλικά προϊόντα της Kiehl's καθώς και μία συλλεκτική tote bag (δώρο με αγορές από 60 ευρώ) και εμείς έχουμε άλλη μία καλή αφορμή να περάσουμε μια βόλτα από τα counters της εταιρείας ASAP- ή, πιο σωστά, έχουμε δύο καλές αφορμές, μια που μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, και συγκεκριμένα 3.000 ευρώ, θα δοθεί για την υποστήριξη του Make A Wish για την προσφορά μεταμορφωτικών εμπειριών σε παιδιά που δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!-1

Τα θρυλικά προϊόντα της Kiehl's που "φορούν" Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη και AtoZGreek:

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!-2

Creamy Eye Treatment with Avocado

Από το 2002 που κυκλοφόρησε μέχρι αυτή τη στιγμή είναι σταθερά στα best selling προϊόντα της Kiehl's και στα top 5 προϊόντα της κατηγορίας της παγκοσμίως! Βασισμένη στο avocado, αυτό το superfood για την επιδερμίδα, έχει πλούσια σύνθεση που προσφέρει μια έκρηξη ενυδάτωσης στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, την διατηρεί απαλή, προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και αποτελεί μια εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

To outfit: Με κυρίαρχο χρώμα το πράσινο της ελιάς και του κυπαρισσιού, μεταφέρει εικόνες από την παράδοση και τη ζωή στην ύπαιθρο. 

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!-3

Ultra Facial Cream

Μια καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου με ανάλαφρη υφή και σύνθεση που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση μέσα από έναν μηχανισμό που αναπληρώνει την υγρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και ταυτόχρονα περιορίζει την απώλεια υδάτωσης, προσελκύοντας υγρασία από την ατμόσφαιρα.

Το outfit: Βασικό χρώμα της ετικέτας, το κίτρινο του ήλιου και των λιβαδιών και πρωταγωνιστές σύμβολα από τα νησιά και το καλοκαίρι. 

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!-4

Creme de Corps Whipped Body Butter

Αυτή η πλούσια κρέμα σώματος έχει ασύλληπτα ανάλαφρη αίσθηση και είναι μια non stop πηγή ενυδάτωσης για το σώμα. Απορροφάται άμεσα, αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα αέρινο πέπλο απαλότητας, αφήνει μια πολύτιμη αίσθηση άνεσης και μια ανεπαίσθητη ευωδιά.

Το outfit: Το πορτοκαλί της δύσης δίνει το "στίγμα" του μαζί με εικόνες από την ιστορία, την τέχνη και τα τοπικά στοιχεία της Ελλάδας.

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!-5

Midnight Recovery Concentrate

Αυτό το δραστικό συμπύκνωμα φυτικών εκχυλισμάτων αναπληρώνει τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας για βέλτιστη επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι 99% φυσικής προέλευσης και δεν περιέχει parabens.

Το outfit: Το μπλε της θάλασσας και του ουρανού γίνεται το φόντο για τα μοτίβα που αποτυπώνουν την χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Η Kiehl’s έχει γενέθλια και ”ντύνεται” από Έλληνα designer!-6

Η συλλεκτική tote bag που σχεδίασε ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης για τα 10α γενέθλια της Kiehl's στην Ελλάδα- είναι το δώρο που παίρνετε με αγορές από 60 ευρώ.

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή