Ποιος θυμάται τη Σάρον Τέιτ;

Ποιος θυμάται τη Σάρον Τέιτ;

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομορφιά της ήταν δεδομένη, το στυλ της καθρέφτης της εποχής της και ο θάνατός της πιο γνωστός και από την ίδια της τη ζωή. Η Σάρον Τέιτ «επιστρέφει» τον Νοέμβριο στο Λος Άντζελες μέσα από μια δημοπρασία ρούχων της, μεταξύ των οποίων και το ιβουάρ μίνι νυφικό από ταφτά που φορούσε στον πολιτικό γάμο της με τον Πολωνό σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, στο Τσέλσι του Λονδίνου, τον Ιανουάριο του 1968. Ενάμιση χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1969, η 26χρονη και οκτώ μηνών τότε έγκυος Τέιτ δολοφονήθηκε μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους στην έπαυλη που μοιραζόταν με τον σκηνοθέτη στο Λος Άντζελες. Οι δολοφόνοι της ήταν μέλη μιας ομάδας που υπάκουγε στις διαταγές του Τσαρλς Μάνσον και έγινε γνωστή ως οικογένεια Μάνσον.

Η δημοπρασία διοργανώνεται από τον οίκο Julien’s Auctions στο Λος Άντζελες το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, ενώ δίνεται η δυνατότητα και για αγορές μέσω διαδικτύου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Για τους ενδιαφερομένους, η πώληση περιλαμβάνει κι ένα μίνι φόρεμα με φλοράλ δαντέλα από τον Christian Dior. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή