Εταιρεία στον Καναδά προσλαμβάνει «ερασιτέχνες» δοκιμαστές κάνναβης

Εταιρεία στον Καναδά προσλαμβάνει «ερασιτέχνες» δοκιμαστές κάνναβης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητούνται «ερασιτέχνες» της κάνναβης για να δοκιμάσουν νέες ποικιλίες, μισθός ικανοποιητικός: αυτή η αγγελία που δημοσιεύτηκε από μια εταιρεία marketing του Τορόντο στον Καναδά προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων υποψηφίων σε διάστημα λίγων ημερών.

Έναν μήνα πριν από τη νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά, η προσφορά μιας θέσης εργασίας μερικής απασχόλησης που έκανε η εταιρεία AHLOT δεν έμεινε απαρατήρητη: προτείνει σε έξι «ερασιτέχνες» να τους πληρώσει 50 δολάρια την ώρα, με ανώτατο όριο 12 ώρες τον μήνα, για να δοκιμάζουν τις νέες ποικιλίες μαριχουάνας.

Ο αντίκτυπος της αγγελίας δεν αναμενόταν σε καμία περίπτωση: σε λίγες ημέρες η ALHOT έλαβε περισσότερες από 500 υποψηφιότητες, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας «μικρός πανικός» στην εταιρεία, όπως σχολίασαν στελέχη της στο Twitter.

Οι όροι για να εργαστεί κανείς εκεί: ο υποψήφιος να διαμένει στον Καναδά, να είναι ενήλικας και εφόσον είναι δυνατόν να έχει «ενδιαφέρον για την κάνναβη όπως και την ικανότητα να διακρίνει τις διαφορές, πολλές φορές λεπτές, μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών» της ουσίας.

Οι έξι προσληφθέντες θα συγκροτήσουν με «επιτροπή επιλογής» που θα πρέπει να «αξιολογήσει εάν οι Καναδοί παραγωγοί έχουν να προσφέρουν τα καλύτερα».

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γκρεγκ Παντέλικ εξήγησε σε ένα δελτίο Τύπου ότι με την προσεχή νομιμοποίηση της κάνναβης στον Καναδά, την 17η Οκτωβρίου, «οι Καναδοί θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα τσουνάμι» ποικιλιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή