Eπανεξετάζεται η «κόκκινη» του Ρονάλντο

Eπανεξετάζεται η «κόκκινη» του Ρονάλντο

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει ξεκινήσει καλά στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο πολύς Πορτογάλος επιθετικός άργησε σχετικά να βρει δίχτυα στο Καμπιονάτο, ενώ στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» στο λατρεμένο του Τσάμπιονς Λιγκ αποβλήθηκε από το πρώτο κιόλας ημίωρο με απευθείας κόκκινη.

Τα δάκρυα του Ρονάλντο μετά την πρώτη αποβολή της καριέρας του στον θεσμό έγιναν η πιο χαρακτηριστική εικόνα της προχθεσινής βραδιάς. Τι κι αν η Γιουβέντους επικράτησε σχετικά άνετα της γηπεδούχου Βαλένθια με 2-0… Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο δακρύζει εντός αγωνιστικού χώρου, ήταν όμως η πρώτη φορά που η Γιουβέντους έσπευσε να τον υπερασπιστεί, με τους Ιταλούς (τόσο τον σύλλογο όσο και τον Τύπο της χώρας) να κάνουν λόγο για σκάνδαλο. Στην Αγγλία τονίστηκε ότι ο Πορτογάλος κινδυνεύει– με την ομολογουμένως αυστηρότατη αποβολή του– να χάσει την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα μελετήσει την επόμενη Πέμπτη την υπόθεση.

Ο Ρονάλντο πάντως δεν έλειψε από τη Ρεάλ, που σκόραρε το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο στο 3-0 επί της Ρόμα, ειδικά αφού το τρίτο το έβαλε ο παίκτης με το 7, ο Μαριάνο, φορώντας το έως πέρυσι νούμερο του Πορτογάλου.

Στόχος του αγγλικού Τύπου χθες ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, που ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λυών με 2-1. Η «Μίρορ» μάλιστα κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα «Λυών» γράφοντας «Αμνοί-Λέοντες 1-2», ώστε να χαρακτηρίσει τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα «αρνάκια». Από την άλλη πλευρά του Μάντσεστερ περίσσεψαν τα χαμόγελα για τη νίκη με 3-0 στην έδρα της Γιουνγκ Μπόιζ, με ύμνους ειδικά για τον Πολ Πογκμπά, τον «Κάπτεν Φαντάστικ» κατά τη «Μίρορ».

Τέλος, στον αγώνα του ομίλου της ΑΕΚ, τη νίκη της Μπάγερν με 2-0 επί της Μπενφίκα, ο Τύπος θεωρεί ότι μπορεί να σήμανε την επανεκκίνηση του Πορτογάλου άσου των Βαυαρών, Ρενάτο Σάντσες, που έλαμψε κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή