Γενική συνέλευση στον ΠΑΟ, τελική ευθεία για Λεβαδειακό

Γενική συνέλευση στον ΠΑΟ, τελική ευθεία για Λεβαδειακό

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς εκπρόσωπο της πλευράς του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται να διεξαχθεί η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 2 μ.μ., καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο όμιλος επενδυτών από την Ασία βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και δεν μπορεί να ορίσει εκπρόσωπο στην έκτακτη γενική συνέλευση. Να σημειωθεί πως στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Την ίδια ώρα στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο, της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (ώρα έναρξης 19.00). Ο Φεντερίκο Μακέντα πλησιάζει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο τεχνικός των πρασίνων για την αναμέτρηση με την ομάδα από τη Βοιωτία. Ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε στο πρόσφατο φιλικό με την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού.

Ο Αντονί Μουνιέ δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Από την άλλη, πιο ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα για τον Εργκούς Κάτσε, ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Θεραπεία ξεκίνησε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή