Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Για δεύτερη χρονιά η ΚΟΑ θα ερμηνεύσει μουσική από φημισμένα συγκροτήματα της κλασικής ροκ μουσικής, όπως οι Pink Floyd οι Queen κ.ά., στο Ηρώδειο. Συμπράττει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας με τον Φρίντμαν Ρίλε στο πόντιουμ. Στις 9 μ.μ.

• Διεθνής συνάντηση ποίησης με τίτλο «ars poetica 1» και τη συμμετοχή 40 Ελλήνων και ξένων ποιητών, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στον χώρο πολιτισμού Επίκεντρο. Νόρμαν 16, Πάτρα.

• «Το ευχαριστημένο» της Μαρίνας Καραγάτση παρουσιάζεται στο Θέατρο Πορεία. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου. Με τους Καίτη Μανωλιδάκη, Σίσσυ Τουμάση κ.ά. Τρικόρφων 3-5, 3ης Σεπτεμβρίου.

• Βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Λέοναρντ Κοέν είναι η σημερινή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια του. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Γιώγιας Σιώκου «Στα δένδρα μιλώ με τ’ όνομά τους» σε ζωγραφική επιμέλεια του Πέτρου Ζουμπουλάκη. Στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης.

• To Hellenic American University παρουσιάζει το 2ο Διεθνές Συνέδριο «Europe in Discourse: Agendas of Reform». Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ενωση και το μέλλον της. Από τις 21 έως τις 23/9 στις εγκαταστάσεις του Hellenic American College. Μασσαλίας 22, Αθήνα.

• Η Καλλιόπη Βέττα και ο Γιάννης Ιωάννου σε ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο με άφθαρτα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Στις 8.30 μ.μ. στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς. Κολοκοτρώνη και Κύπρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή