Δεδικασμένο για επεισόδια μακριά από γήπεδα

Δεδικασμένο για επεισόδια μακριά από γήπεδα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παράθυρο» για τη μη τιμωρία των ομάδων, όταν οι οπαδοί τους εμπλέκονται σε επεισόδια μακριά από τα γήπεδα, άνοιξε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική από την αθλητική εισαγγελέα της Ομοσπονδίας βόλεϊ ύστερα από επεισόδια ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» και «πράσινους» οπαδούς, αλλά το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών δέχτηκε την έφεσή τους και, έτσι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα έχει στις εξέδρες και τους φίλους του.

Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Εθνικό στο κλειστό της Καλλιθέας. Μακριά από τον χώρο όπου διεξαγόταν ο αγώνας και κοντά σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού υπήρξαν συμπλοκές, με αποτέλεσμα τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός να τιμωρηθούν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στο ΑΣΕΑΔ και δικαιώθηκαν. Αυτή η απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο σε ό,τι αφορά τις τιμωρίες για επεισόδια οπαδών που έγιναν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει έφεση και έτσι η ποινή θα παραμείνει και θα την εκτίσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι (2η αγωνιστική, 20/10 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ).

Στο μεταξύ, όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κύπρο και θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει σήμερα και αύριο ο ΑΠΟΕΛ με τη συμμετοχή και των Παφιακού, Νέας Σαλαμίνας και Εθνικής Ενόπλων.

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη δυνατό διεθνές τριήμερο τουρνουά. Θα πάρουν μέρος και οι Χάλκμπανκ Αγκυρας, CSM Βουκουρεστίου και ΟΚ Βοίβοντίνα Σέμε. Η διοργάνωση θα αποτελέσει σπουδαία ευκαιρία για τον Σέρτζιο Στάνκου να δει την ομάδα του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στην Πάτρα έχουν δώσει ραντεβού σήμερα και αύριο τέσσερις ελληνικές ομάδες. Στο τουρνουά της Ε.Α. Πατρών θα αγωνιστούν και οι Ηρακλής, Παναθηναϊκός και Κηφισιά. Η διοργάνωση διεξάγεται στη μνήμη του παλιού αθλητή και παράγοντα της ΕΑΠ Γιώργου Κόζη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή