Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Ζάκυνθο -Δέκα συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Ζάκυνθο -Δέκα συλλήψεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στη Ζάκυνθο, για την εύρεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου βρίσκονται δέκα συλληφθέντες, που στη κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η στοχευμένη έρευνα στη Ζάκυνθο θα συνεχιστεί. 

Ανάλογη επιχείρηση είχε γίνει στο νησί και το 2011, όταν συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν πάνω από 10 άτομα. Σήμερα, η έρευνα των αστυνομικών επικεντρώθηκε σε σπίτια και περιουσίες ημεδαπών και αλλοδαπών που διαμένουν στο νησί, και έχουν απασχολήσει κατά παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το χρονικό

Χθες το μεσημέρι έφθασαν στο νησί περίπου 20 αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής, με μυστικά οχήματα και ειδικό εξοπλισμό παρακολουθήσεις. Η επιχείρηση οργανώθηκε από τα κεντρικά της Αθήνας και ξεδιπλώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Χθες τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συλλήψεις, ενός ημεδαπού και δύο αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή