Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride

Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η Zenith κατεβαίνει στους δρόμους συμμετέχοντας στο Distinguished Gentleman’s Ride, ένα παγκόσμιο event με μοτοσικλέτες, το οποίο είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη της ανδρικής υγείας. 120 χιλιάδες αρσενικά παλαιάς κοπής, ντυμένα «στην τρίχα» με τα καλύτερα κλασικά τους κοστούμια, θα παρελάσουν πάνω στις vintage μοτοσικλέτες τους σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων και ευαισθητοποίησης του κοινού για την έρευνα του καρκίνου του προστάτη και την πρόληψη της αυτοχειρίας των ανδρών, για λογαριασμό του επίσημου φιλανθρωπικού εταίρου της διοργάνωσης, του Ιδρύματος Movember.

Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride-1

Το Distinguished Gentleman’s Ride 2017 στο Σίδνεϊ

Το Distinguished Gentleman’s Ride βασίζεται σε μία ιδέα που είχε το 2012 ο Mark Hawwa από την Αυστραλία. Από τότε που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, το Distinguished Gentleman’s Ride έχει μεταμορφώσει πάνω από 650 πόλεις σε 95 χώρες του κόσμου (Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ, Μόναχο, Παρίσι, Βιέννη, κ.ά.) καθώς οι ενθουσιώδεις οπαδοί του παρελαύνουν άψογα ντυμένοι στους δρόμους πάνω σε ό,τι μηχανή μπορεί να φανταστεί κανείς: από café racers, scramblers, choppers, bobbers μέχρι vintage scooters.

Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride-2

Το Distinguished Gentleman’s Ride 2017 στο Λονδίνο

Η Zenith χαιρετίζει αυτή την προσπάθεια παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό ρολόι, το Pilot Type 20 Chronograph Ton Up Black. Το «Ton-Up» είναι μία αναφορά στην ομάδα μηχανόβιων που λατρεύουν και ακολουθούν τον Café racer τρόπο ζωής.

Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride-3

ZENITH Pilot Type 20 Chronograph Ton Up Black

Το ρολόι φιλοξενείται σε μία κάσα διαμέτρου 45 mm από παλαιωμένο μαυρισμένο ατσάλι. Έχει μαύρο ματ καντράν και είναι εφοδιασμένο με τον «πολύστροφο» μηχανισμό χρονογράφου El Primero 4069 caliber, ο οποίος κουρδίζει αυτόματα, λειτουργεί με 36.000 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει 50 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride-4

Είναι στεγανό μέχρι 100 μέτρα βάθος και αγκαλιάζει τον καρπό με ένα παλαιωμένο μαύρο δερμάτινο λουράκι, επενδεδυμένο εσωτερικά με καουτσούκ.

Η ΖΕΝΙΤΗ στο Distinguished Gentleman’s Ride-5

ZENITH Limited Edition DGR 2018 Ton Up

Η Zenith δημιούργησε και μία ειδική περιορισμένη έκδοση με δερμάτινο λουράκι που φέρει το μονόγραμμα του DGR, η οποία θα προσφέρεται στους μοτοσικλετιστές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα. Προλαβαίνετε να ενταχθείτε στην ομάδα της Zenith Watches και να διεκδικήσετε ένα από τα 5 ρολόγια Limited Edition DGR 2018 Ton-Up.

Μία μικρή γεύση από το Distinguished Gentleman’s Ride στο σχετικό video που ακολουθεί…

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Zenith εδώ και για το Distinguished Gentleman’s Ride εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή