Εσύ θα φορούσες αυτό το τολμηρό κομμάτι;

Εσύ θα φορούσες αυτό το τολμηρό κομμάτι;

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κάθε εβδομάδα μόδας τρέχουμε να ''εντοπίσουμε'' τις μεγαλύτερες τάσεις του street style, κι αυτό γιατί γνωρίζουμε όλες πολύ καλά πως ό,τι αποφασίσουν να φορέσουν τα διάσημα ''it'' girls θα είναι η πιο hot πρόταση της σεζόν. Μόνο που παραδεχόμαστε πως μερικά από τα looks που κάνουν την εμφάνισή τους στο timeline μας δεν είναι και τόσο… εύκολα.

Πρόσφατο παράδειγμα το διάφανο φόρεμα που όχι μόνο επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, αλλά παρουσιάστηκε σε μια πιο ''προκλητική'' εκδοχή βάζοντάς μας σε δίλημμα. Πάντως οι διάσημες σταρ της μόδας, όχι μόνο το τόλμησαν αλλά όπως συμβαίνει πάντα με τα σέξι αποκαλυπτικά κομμάτια, κατάφεραν να του δώσουν ένα πιο cool χαρακτήρα που θα κάνει ακόμα και τις πιο συντηρητικές από εμάς να το δουν με άλλο μάτι.

Εμείς καταγράψαμε 5 tips που θα σας βοηθήσουν να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας:

1.Φορέστε το με μαύρα σπορ εσώρουχα, αποφεύγοντας τη δαντέλα και τις διαφάνειες. Ένα ψηλόμεσο κορσέ σλιπάκι ή ένα κολλητό μαύρο σορτσάκι και ένα μαύρο κοντό τοπ είναι η ιδανική επιλογή.

2. Αν το να φορέσετε ένα μαύρο κορμάκι σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα, προτιμήστε το.

3.Για μια πιο επίσημη έξοδο ένα μαύρο blazer θα δώσει ένα πιο αυστηρό ύφος στο διαφανές φόρεμά σας.

4.Τα πιο cool κορίτσια της μόδας το φόρεσαν με sneakers και bomber σακάκια και αμέσως ένιωσαν πιο άνετα.

5.Όπως διαπιστώσαμε και από τη street μόδα στο Μιλάνο τα παστέλ και φλουό χρώματα που προτίμησαν οι διάσημες κυρίες έκανε το look να μοιάζει περισσότερο προκλητικό και λιγότερο παιχνιδιάρικο.

 

Περισσότερα fashion tips στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή