Ξεκίνησε ο τελευταίος κύκλος της σειράς του Αντονι Μπουρντέν τρεις μήνες μετά την αυτοκτονία του (βίντεο)

Ξεκίνησε ο τελευταίος κύκλος της σειράς του Αντονι Μπουρντέν τρεις μήνες μετά την αυτοκτονία του (βίντεο)

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες τηλεθεατές, θαυμαστές του σεφ Αντονι Μπουρντέν, παρακολούθησαν στο CNN το βράδυ της Κυριακής την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου της σειράς «Parts Unknown».

Πρόκειται για το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου  το οποίο περιλαμβάνει την αφήγηση του διάσημου σεφ από το ταξίδι του στην Κένυα. Τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων έχουν ολοκληρωθεί και έχουν πραγματοποιηθεί σε μέρη όπως η Ινδονησία, το Τέξας, η Ισπανία και το Lower East Side στη Νέα Υόρκη. Παρότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την παραγωγή όλων των επεισοδίων, πριν από την αυτοκτονία του, το CNN ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει την φωνή του Μπουρντέν από την μαγνητοσκόπηση κάθε επεισοδίου για να την χρησιμοποιήσει ως αφήγηση.

Συμπαρουσιαστής του Μπουρντέν σε αυτό επεισόδιο ήταν ο κωμικός W. Kamau Bell.

«Τσιμπιέμαι κάθε φορά επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω αυτή τη δουλειά ή ότι βλέπω όλο αυτό» , έλεγε ο Μπουρντέν.

Μάλιστα ο W. Kamau Bell ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχετικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

 

 

Το σχόλιο που έκανες του περισσότερους να συγκινηθούν όμως ήταν όταν στο τέλος του επεισοδίου ο διάσημος σεφ είπε: «Ποιος μπορεί να πει τις ιστορίες; Αυτή είναι μια συχνή ερώτηση. Η απάντηση, σε αυτή την περίπτωση, για καλό ή για κακό, είναι εγώ. Τουλάχιστον αυτή τη φορά. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Κοιτάζω. Ακούω. Αλλά στο τέλος της ημέρας – το ξέρω – είναι η δική μου ιστορία. Όχι του Kamau. Όχι της Κένυας ή των κατοίκων της. Αυτές οι ιστορίες δεν έχουν ακόμη ακουστεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή