Σούπερ Λίγκ: Θέλουμε και άλλους Φινλανδούς;

Σούπερ Λίγκ: Θέλουμε και άλλους Φινλανδούς;

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις καθυστερήσεις και ύστερα από σοβαρά διαιτητικά λάθη έμελλε να κριθούν τα δύο χθεσινά ματς, τα οποία έριξαν την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου, του οποίου λανθασμένα ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ στο 63΄, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία, η οποία ισοφάρισε με τον Αντέτζο που είχε μπει αντικανονικά στην περιοχή πριν από εκτέλεση πέναλτι.

Στη Ν. Σμύρνη οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν το πρώτο 20λεπτο να περάσει χωρίς καμία αξιόλογη ευκαιρία. Η πρώτη καλή στιγμή τους ήρθε στο 20΄ με το σουτ του Φετφατζίδη που έφυγε άουτ. Στη συνέχεια της φάσης, σε αντεπίθεση του Πανιωνίου, ο Μασούρας λίγο έλειψε να σκοράρει με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 29΄, ο Γκερέρο σούταρε ελάχιστα άουτ. Ο Ολυμπιακός πίεζε, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα στο 37΄, ο Πανιώνιος με τον Κόρμπο δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτη, καθώς ύστερα από επέμβαση του Μπουχαλάκη δεν πρόλαβε να σουτάρει.

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» καθώς στο 49΄ ο Γιαννιώτης είπε «όχι» στον Κόρμπο με σπουδαία επέμβαση. Στο 62΄, ο Πανιώνιος έκανε αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα (Μανοΐλοβιτς). Ενα λεπτό αργότερα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης σκόραρε με τον Μασούρα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η υπόδειξη του επόπτη Παντελή Σπυρόπουλου ήταν λανθασμένη, αφού ο παίκτης του Πανιωνίου καλύπτεται ξεκάθαρα, ενώ στη συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου Ζοσέ Ανινγκό για διαμαρτυρία. Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο β΄ μέρος ήταν πολύ κακή. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Πανιώνιος είχε σημαντικές ευκαιρίες με δύο σουτ του Σπιριντόνοβιτς, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που σκόραρε, στο 90+2΄, όταν ο Ελαμπντελαουί σέντραρε από τα δεξιά και ο Χασάν ανενόχλητος σκόραρε με κεφαλιά, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του που ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοΐλοβιτς (61΄ Κότνικ), Κούρντι, Ντομίγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης (80΄ Μανθάτης), Μασούρας (83΄ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ομάρ, Μριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (73΄ Χασάν), Ποντένσε (80΄ Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης (58΄ Νάτχο), Φετφατζίδης, Γκερέρο.

Στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Λαμία μοιράστηκαν τους βαθμούς (2-2) σε μία αναμέτρηση θρίλερ που κρίθηκε κι αυτή στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27΄ με τον Μάζουρεκ, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 74΄ με τον Επστάιν. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχαν δραματικό χαρακτήρα, καθώς σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ, πέναλτι και κίτρινες κάρτες. Στο 88΄ με τον Μάνα, ο Παναιτωλικός έκανε το 2-1 και όλα έμοιαζαν ότι θα πάρει και την πολύτιμη νίκη. Η ομάδα της Φθιώτιδας, όμως, κέρδισε ορθώς πέναλτι στο 90+9΄, ο Μαστούρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε την μπάλα προς στιγμήν, πριν έρθει ο Αντέτζο να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2, έχοντας όμως μπει στην περιοχή αντικανονικά, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής Μανούχος. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαρινάκης σκόραρε για τον Παναιτωλικό, όμως το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους (87΄ Λουσέρο), Μιχάι, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο (80΄ Καμαρά), Ερικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν (70΄ Μανά), Μοράρ.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος (59΄ Μαστούρ), Μπερτόλιο (79΄ Καραγκούνης), Επστάιν, Μπαράλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή