Παραιτήθηκε ο γ.γ. Ενημέρωσης

Παραιτήθηκε ο γ.γ. Ενημέρωσης

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις 10 ημέρες παρέμεινε στη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ο Γιώργος Κρικρής, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Λευτέρη Κρέτσο μετά την υπουργοποίησή του.

Ο 29χρονος αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης και συνεργάτης του πρώην υφυπουργού Παιδείας Θεοδόση Πελεγρίνη, με ανακοίνωση, γνωστοποίησε την παραίτησή του, επικαλούμενος την πρόθεσή του να αφοσιωθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στο κείμενο της παραίτησης, αναφέρει πως, εξαρχής, πρόθεσή του ήταν να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης μιας υγιούς προοπτικής της χώρας «χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

Η αποστροφή του, ωστόσο, περί περιβάλλοντος που «δεν προσφερόταν για κάτι τέτοιο» ερμηνεύτηκε ως αιχμή, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει σε ποιον αναφερόταν, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η σχέση του με τον υπουργό Νίκο Παππά παραμένει αδιατάρακτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή