Μία αναβολή και δύο αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδος

Μία αναβολή και δύο αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδος

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναβολή ενός αγώνα Kυπέλλου και την αλλαγή ημερομηνίας σε άλλους δύο ανακοίνωσε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ. Αρχικά γνωστοποίησε πως το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο στις 21.30, αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία, η οποία έπαιξε χθες με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη Σούπερ Λίγκα. Η ΕΠΟ θα γνωστοποιήσει τη νέα ημερομηνία με νεότερη ανακοίνωση. Η Λαμία στο αίτημα αναβολής της επικαλέστηκε το άρθρο του ΚΑΠ που αναφέρει ότι «σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Η ίδια επιτροπή αποφάσισε την αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της φάσης ομίλων του κυπέλλου Πανιώνιος – Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 3/10 και ώρα 17.30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθεί μεθαύριο. Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα της ίδιας διοργάνωσης, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 2/10 και ώρα 17.30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αντί για τις 27/9 που είχε αρχικά οριστεί. Αρχικά η ΕΠΟ ζήτησε να αλλάξουν ημερομηνία οι αγώνες ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ – Παναιτωλικός που θα γίνουν για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 29/9. Ομως η Σούπερ Λίγκα απάντησε αρνητικά στο αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων πρωταθλήματος.

Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες: 16.30 Απόλλων Παραλιμνίου – Τρίκαλα, Βόλος – Απόλλων Λάρισας, Ιεράπετρα – Χανιά Κισσαμικός, 19.00: Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης, 21.30: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή