Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εκπαιδευτικό εργαστήριο για τους γονείς διοργανώνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο με τίτλο «Πάμε Δημοτικό – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς από τα πρώτα χρόνια του παιδιού τους στο σχολείο» με την ψυχολόγο και συγγραφέα Χριστίνα Ρασιδάκη. Στις 7 μ.μ. Ιπποκράτους 118.

• Το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει τη 10η εκδήλωση της σειράς «Διάλογοι», στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού. Τις σκέψεις τους θα μοιραστούν μαθητές μαζί με τη δρα Νάνσυ Μαλλέρου, αλλά και εκπροσώπους της ομάδας «Σταγόνες», η οποία άφησε πίσω τη ζωή της πόλης. Στις 5.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Ξεκινάει σήμερα το φεστιβάλ «Animasyros 11» και στο πλούσιο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνονται φιλμ από όλο τον κόσμο, τέσσερα διαγωνιστικά τμήματα, τέσσερα πανοράματα και εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους. Η αυλαία ανοίγει με το μουσικό παραμύθι της Λένας Πλάτωνος «Το αηδόνι του αυτοκράτορα», σε animation της Ειρήνης Βιανέλλη. Εως 30/9. Σύρος.

• «Νύχτες κλασικής μουσικής», ένα φεστιβάλ υψηλού επιπέδου ξεκινάει σήμερα με εκλεκτούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε εξαιρετικές ερμηνείες σπουδαίων έργων του κλασικού ρεπερτορίου. Εως 29/9. Στις 8.30 μ.μ. Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Αναπήρων Πολέμου 9.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Χειρόγραφα 1944-1947. Από τη Θεσσαλονίκη στο Ζόντερκομάντο του Αουσβιτς» (εκδ. Αλεξάνδρεια) του Μαρσέλ Νατζαρή. Στις 7 μ.μ. Ελληνοαμερικανική Ενωση, Μασσαλίας 22.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή