Πρόσωπα της Τρίτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση δέχτηκε η περφόρμερ Μαρίνα Αμπράμοβιτς (φωτ.) από έναν ερασιτέχνη ζωγράφο στη διάρκεια μιας από τις εκδηλώσεις για το άνοιγμα της έκθεσής της στο Παλάτσο Στρότσι της Φλωρεντίας. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο 50χρονος Τσέχος καλλιτέχνης χτύπησε στο κεφάλι την Αμπράμοβιτς με ένα πορτρέτο σε χαρτί που της είχε σχεδιάσει ο ίδιος, το οποίο ήταν κορνιζαρισμένο αλλά, ευτυχώς, χωρίς τζάμι.

(…) Τη στολή και τις υπερδυνάμεις της Κάπτεν Μάρβελ θα φέρει η Μπρι Λάρσον (φωτ.). Η ηθοποιός θα είναι η πρώτη γυναίκα πάνω στην οποία θα χτιστεί μια ταινία δράσης με υπερήρωες, από τους σκηνοθέτες Αννα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ. Η Κάπτεν Μάρβελ θα είναι μια πρώην πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που αποκτά υπερδυνάμεις εξαιτίας ενός ατυχήματος και ενώνεται με την ομάδα υπερηρώων Starforce εναντίον του εξωγήινου κακού Τάλος. Στην ταινία, που θα προβληθεί στην Ελλάδα μετά τον Μάρτιο, θα δούμε επίσης τον Σάμιουελ Τζάκσον στον γνωστό χαρακτήρα του Νικ Φιούρι.

(…) Μια νέα, όμορφη και επιτυχημένη ποπ σταρ επέλεξε η κυβέρνηση των νησιών Μπαρμπέιντος για πρέσβειρα της χώρας. Η 30χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια Ριάνα  (φωτ.) ορίστηκε «έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα» και αποστολή της είναι να προωθήσει τον τουρισμό και τις επενδύσεις στη χώρα της. Είναι άλλη μία έκφραση της αγάπης της για την πατρίδα της, καθώς είναι ήδη γνωστό το φιλανθρωπικό της έργο, κυρίως στους τομείς της υγείας και της παιδείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή