«Ξενοφών»: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας (φωτογραφίες)

«Ξενοφών»: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας (φωτογραφίες)

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Ξενοφών» επηρεάζοντας μέχρι στιγμής, κυριώς τα ανατολικά ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας, με θυελλώδεις ανέμους και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

«Ξενοφών»: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας (φωτογραφίες)-1

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία δεν ξεπερνά τους 15°C το πρωί της Τρίτης 25/09, σημειώνοντας δηλαδή πτώση περίπου 12°C σε σχέση με τη Δευτέρα 24/09.

«Ξενοφών»: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας (φωτογραφίες)-2

Οσον αναφορά στην εξέλιξη του καιρού την Τρίτη και Τετάρτη 26/09 περιμένουμε περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων στο Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα, όπου άνεμοι θα πνέουν με ένταση τοπικά έως 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει και στις υπόλοιπες νότιες περιοχές της χώρας. Οι βροχοπτώσεις μέχρι το πρωί της Πέμπτης 27/09 θα έχουν σποραδικό χαρακτήρα και θα είναι ασθενείς. Αντίθετα την Πέμπτη και την Παρασκευή 28/09 οι βροχοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Νότιο Αιγαίο αναμένονται ισχυρές και πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα.

«Ξενοφών»: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας (φωτογραφίες)-3

Πηγή: meteo.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή