Μεγάλη νίκη ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

Μεγάλη νίκη ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 2-1 για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου. Η ομάδα της Ηπείρου προηγήθηκε στο 18΄ με τον Κρίζμαν.

Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον σκόρερ τους. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ξύδας έκανε το 0-2. Στο 76΄ ο Κουλούρης μείωσε το σκορ για τον Ατρόμητο, που είχε και δύο δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιόντη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Γιαννούλης, Γαρουφαλλιάς (60΄ Μάντσον), Ούμπιντες, Μπρούνο, Μούγιακιτς, Ουγκράι (84΄ Χατζηισαΐας), Κωτσόπουλος (46΄ Κουλούρης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νεόφυτος Μιχαήλ, Αποστολόπουλος (55΄ Μπουκουβάλας), Κακούμπα, Ευαγγέλου, Αλέξης Μιχαήλ, Κάστρο, Σιόντης, Γιάκος (75΄ Αθανασιάδης), Κούζικ, Ξύδας (60΄ Σκόνδρας), Κρίζμαν.

• Εκρυβε τα πάντα το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 68΄ με τον Ανχελ, αλλά οι αντίπαλοί τους ισοφάρισαν στο 74΄ με τον Τζανετόπουλο. Εν συνεχεία ο Αστέρας πίεσε. Κέρδισε πέναλτι στο 79΄ το οποίο, ωστόσο, δεν αξιοποίησε ο Μανιάς. Αλλά τελικώς πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Βαλιέντε με κεφαλιά στο 87΄.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Βαλιέντε (83΄ Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Ανχελ, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (60΄ Μανιάς), Καλτσάς, Ρόλε (60΄ Φερνάντεθ), Δουβίκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς, Στάθης, Οριχβέλα, Λούκιτς, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Γκίνο, Ελ Χέλβε (61΄ Γκαρός), Πέδρο (46΄ Γκονζάλες), Σικαμπάλα, Βάρκας.

• Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, ο Απόλλων Παραλιμνίου (ομάδα της Γ΄ Εθνικής) και τα Τρίκαλα έμειναν στο 1-1. Στο 31΄, ο Μερεσιώτης άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα. Δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Γιουκαρής έκανε το 1-1.

• Ο Βόλος συνέτριψε εντός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας με 5-1 για τον 2ο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμη η ΑΕΚ και η Λαμία. Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μάντζης, ο οποίος στο 21΄ άνοιξε το σκορ.

Ο Απόλλων Λάρισας ισοφάρισε στο 47΄ με σουτ του Λίταινα. Ο Βόλος πήρε εκ νέου στο 61΄ το προβάδισμα στο σκορ με σέντρα-σουτ του Κότο.

Τρία λεπτά αργότερα με πλασέ του Πέντα έγινε το 3-1. Στο 69΄ ο Μάντζης πανηγύρισε το 4-1 και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 81΄ με φάουλ του Πίτου Γκαρσία.

• Ο Κισσαμικός επικράτησε εκτός έδρας της Ιεράπετρας με 2-0 για τον 3ο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμη ο Παναιτωλικός με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι την Τρίτη στο Αγρίνιο (ώρα έναρξης 17.30). Στο 48΄ ο Σάλιακας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζιούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Βρεττός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή