Κάβανο: Δεν κακοποίησα ποτέ κανέναν

Κάβανο: Δεν κακοποίησα ποτέ κανέναν

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ουδέποτε κακοποίησε σεξουαλικά κάποια γυναίκα στο λύκειο, αλλά ούτε και σε άλλη στιγμή της ζωής του, ο υποψήφιος για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Στη συνέντευξη, ο Κάβανο εμφανίστηκε να κάθεται δίπλα στη σύζυγό του. Η πρώτη καταγγελία εις βάρος του Κάβανο, από την καθηγήτρια Ψυχολογίας Κριστίν Μπλέιζι Φορντ, αφορά επίθεση σε πάρτι, στο οποίο ο υποψήφιος ανώτατος δικαστής υποστηρίζει ότι δεν παρίστατο.

Η δεύτερη καταγγελία προήλθε από την Ντέμπρα Ραμίρεζ, η οποία υποστήριξε ότι ο Κάβανο της επιτέθηκε σεξουαλικά σε φοιτητική εστία. Φορντ και Κάβανο αναμένεται να έρθουν ενώπιος ενωπίω αύριο, όταν η καταγγέλλουσα θα καταθέσει ενόρκως ενώπιον της Γερουσίας. Σε ένα προοίμιο της «ανάκρισης», στην οποία θα υποβληθεί ο Κάβανο από τη Γερουσία, η δημοσιογράφος του Fox ρώτησε τον υποψήφιο ανώτατο δικαστή εάν ήταν παρθένος στο πανεπιστήμιο και πότε είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία. «Πολλά χρόνια αργότερα, αλλά ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες», είπε ο Κάβανο στη συνέντευξή του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή