Είναι εδώ! Η συλλογή μακιγιάζ Lancôme x Proenza Schouler!

Είναι εδώ! Η συλλογή μακιγιάζ Lancôme x Proenza Schouler!

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Lancôme μάς έχει συνηθίσει σε συναρπαστικές συνεργασίες και αυτή τη σεζόν συνεχίζει την "παράδοση" με μια συλλογή μακιγιάζ που φέρει την υπογραφή του οίκου Proenza Schouler, πίσω από τον οποίο βρίσκεται το δυνατό σχεδιαστικό δίδυμο Jack McCollough και Lazaro Hernandez.

Είναι εδώ! Η συλλογή μακιγιάζ Lancôme x Proenza Schouler!-1

Έχοντας δώσει στο παρελθόν πλήρη ελευθερία στους Alber Elbaz, Yiqing Yin, Alexandre Vauthier, Jacquemus, Anthony Vaccarello, Sonia Rykiel και πιο πρόσφατα στην Olympia Le-Tan να εκφραστούν μέσα από το χρώμα και να αποτυπώσουν μέσα από τις limited edition συλλογές τους τη φιλοσοφία τους στο μακιγιάζ, η Lancôme συνεχίζει αυτό το πολύ ενδιαφέρον σερί συνεργασιών με τον οίκο Proenza Schouler και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο – πριν κάν ανοίξουμε τη συσκευασία, θα έλεγα!

Είναι εδώ! Η συλλογή μακιγιάζ Lancôme x Proenza Schouler!-2

«Μέσα από τη ριζοσπαστική προσέγγιση των Jack McCollough και Lazaro Hernandez, οι δημιουργίες του οίκου Proenza Schouler είναι ένα μανιφέστο στην ισχυρή, αδάμαστη θηλυκότητα», δήλωσε η Françoise Lehmann, General Manager Lancôme International, και συμπλήρωσε «Αυτή η ιδέα της δυναμικής θηλυκότητας βρίσκεται στην καρδιά των αξιών του οίκου Proenza Schouler, όπως ακριβώς αποτελεί ανέκαθεν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Lancôme».

Είναι εδώ! Η συλλογή μακιγιάζ Lancôme x Proenza Schouler!-3

Οι designers από την πλευρά τους είπαν για αυτή τη συνεργασία, με την οποία κάνουν το δεύτερό τους βήμα στην beauty industry (το πρώτο έγινε νωρίτερα με το λανσάρισμα του Arizona, ενός αρώματος με την υπογραφή τους): "Η Lancome ενσαρκώνει την επιτομή των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς. Το να έχουμε τη δυνατότητα, σήμερα, να συνεργαστούμε με μια τέτοια εμβληματική, ιστορική μάρκα μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Είναι εδώ! Η συλλογή μακιγιάζ Lancôme x Proenza Schouler!-4

Αν και αυτή η συλλογή τους δεν είναι παρά μια έκρηξη χρωμάτων, οι ίδιοι χρησιμοποιούν το χρώμα όχι για να εντυπωσιάσουν αλλά για να αναδείξουν ένα look:  "Δεν μας αρέσει το βαρύ μακιγιάζ (τα ρούχα μας είναι αρκετά πολύπλοκα) αλλά υπάρχει μια πινελιά παράξενου, έντονου χρώματος πού και πού. Έχουμε τολμήσει το έντονο χρώμα στα μάτια ή ένα τολμηρό κραγιόν κάποιες φορές. Στο πρώτο μας show στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2017, δώσαμε έμφαση στα φρύδια με έντονο μήκος, κάτι που έκανε τα μοντέλα να μοιάζουν εξωπραγματικά. Συνήθως αποφεύγουμε τις υπερβολές αλλά μάς αρέσει να βάζουμε κάποιες λεπτομέρειες εδώ και κει, που να αναδεικνύουν το φυσικό look των κοριτσιών", είπαν σε συνέντευξή τους στο site του Glamour.

Η συλλογή Lancôme x Proenza Schouler περιλαμβάνει μία παλέτα σκιών με 10 αποχρώσεις, δύο κραγιόν L'Absolu Rouge (No 103 & Νο 111), το Lip Kajal Νο 3 το οποίο από τη μία άκρη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το περίγραμμα των χειλιών και ως ματ κραγιόν ενώ από την άλλη φιλοξενεί ένα λαμπερό gloss, τη μάσκαρα Monsieur Big στην απόχρωση Abstract Burgundy, και 4 αποχρώσεις Ombre Hypnôse Kajal το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κρεμώδες eyeliner, khol και σκιά.  

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr.

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή