Ανοιχτός σε συνάντηση με τον Μαδούρο ο Τραμπ

Ανοιχτός σε συνάντηση με τον Μαδούρο ο Τραμπ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτός σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την προϋπόθεση ότι αυτό θα «βοηθήσει» την Βενεζουέλα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ είπε ότι «όλες οι επιλογές» βρίσκονται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων και των πιο «ισχυρών». «Και ξέρετε τι εννοώ με το ισχυρών», πρόσθεσε.

«Θέλω απλώς να δω να επιλύεται το θέμα της Βενεζουέλας. Επιθυμώ οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Θα φροντίσουμε τη Βενεζουέλα», ειπε χαρακτηριστικά. 

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον Μαδούρο, σχολίασε: «Αν είναι εδώ, αν θέλει να συναντηθούμε …δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω τον κόσμο, τότε για αυτό είμαι εδώ». 

Οι εν λόγω δηλώσεις προκαλούν αίσθηση καθώς έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής εκτίμησης του Αμερικανού προέδρου ότι ο Μαδούρο «ενδέχεται να ανατραπεί πολύ γρήγορα» από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων σε βάρος τριών στενών συνεργατών του Μαδούρο και της συζύγου του, Σίλια Αντέλα Φλόρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή