Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Μαραθώνα, Κεφαλονιά και Αχαΐα (φωτογραφίες – βίντεο)

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Μαραθώνα, Κεφαλονιά και Αχαΐα (φωτογραφίες – βίντεο)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους, οριοθετήθηκε πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, ενώ σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Η φωτιά που ξέσπασε στην Κεφαλονιά, έξω από το χωριό Ζόλα, το βράδυ της Τετάρτης παρουσιάζει επίσης καλύτερη εικόνα και έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Στο σημείο παραμένουν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Μαραθώνα, Κεφαλονιά και Αχαΐα (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Φωτιά ξέσπασε και στην περιοχή του Αράξου, στη δυτική Αχαΐα, με τους πυροσβέστες να δίνουν και σε αυτό το μέτωπο ολονύκτια μάχη καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Μαραθώνα, Κεφαλονιά και Αχαΐα (φωτογραφίες – βίντεο)-2

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά και αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Μαραθώνα, Κεφαλονιά και Αχαΐα (φωτογραφίες – βίντεο)-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή