Το μπάσκετ τιμά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το μπάσκετ τιμά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόδοση της μεγαλύτερης τιμής στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, του οποίου η 30χρονη προσφορά στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού τον έχει καταστήσει τον μεγαλύτερο διοικητικό ευεργέτη των «πρασίνων», θα γίνει στο διήμερο του πρώτου διεθνούς τουρνουά που θα αρχίσει σήμερα στο ΟΑΚΑ, παρουσία χιλιάδων φιλάθλων. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος που έφυγε από τη ζωή, πριν από τρεις μήνες, σκόρπισε θλίψη σε φίλους και μη του συλλόγου, καθώς η αναγνωρισιμότητά του ήταν καθολική στο ελληνικό μπάσκετ και στην κοινωνία. Ολοι οι Ελληνες και ξένοι παίκτες-αστέρες που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟ θα είναι σήμερα και αύριο στο ΟΑΚΑ και έχουν, ήδη, εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους για τη συνεργασία τους με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Θέση στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, θα πάρουν οι παίκτες και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, παλαίμαχοι αθλητές των «πρασίνων» και διοικητικοί εκπρόσωποι της ΕΟΚ, της Ευρωλίγκας και του ΕΣΑΚΕ, ενώ έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων. Στα επίσημα θεωρεία του ΟΑΚΑ, η θέση του Παύλου Γιαννακόπουλου θα είναι μόνιμα κενή.

Τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2017, Φενέρμπαχτσε με προπονητή τον επί 13 χρόνια συνεργάτη του Παύλου Γιαννακόπουλου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η ρωσική Χίμκι, με προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα και η Μακάμπι θα κοσμήσουν το τουρνουά που θα αποτελέσει και το δυνατότερο τεστ για τις 4 συμμετέχουσες ομάδες της Ευρωλίγκας που αρχίζει στις 11 Οκτωβρίου.

Στον πρώτο αγώνα (18.15) του τουρνουά θα παίξουν Μακάμπι – Φενέρμπαχτσε και εν συνεχεία θα γίνουν εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, με την προβολή βίντεο, σύντομους χαιρετισμούς αξιωματούχων από τις φιλοξενούμενες ομάδες του Παναθηναϊκού και αποκορύφωμα τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου ηγέτη, που θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ, δίπλα στα λάβαρα των 6 ευρωπαϊκών τίτλων. H ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του τουρνουά την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ και θα φέρει την καινοτομία της κάθετης ρίγας. Στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά (21.15), ο οικοδεσπότης Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή