Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε μόνη της την πόρτα αυτοκινήτου: Η κίνηση της Δούκισσας που έγινε θέμα

Η Μέγκαν Μαρκλ έκλεισε μόνη της την πόρτα αυτοκινήτου: Η κίνηση της Δούκισσας που έγινε θέμα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να πρόκειται για μια απλή καθημερινή κίνηση που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, όταν όμως πρόκειται για την Δούκισσα του Σάσεξ τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Η είδηση που κάνει τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ αλλά και που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο Twitter αφορά την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φτάνοντας την Τρίτη στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στις τέχνες και στον πολιτισμό της Ωκεανίας, έκλεισε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου. 

«Η Μέγκαν κλείνει την πόρτα αυτοκινήτου» ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος στο BBC, με τον αρθρογράφο να σχολιάζει με χιούμορ πως η κίνηση αυτή της δούκισσας ήταν ενδεικτική της ταπεινής συμπεριφοράς της και ίσως η αιτία να χάσει κάποιος τη δουλειά του.

Πάντως, ο ειδικός σε θέματα πρωτοκόλλου, Ουίλιαμ Χάνσον, υπογράμμισε ότι η Μέγκαν δεν «έσπασε» το πρωτόκολλο, απλά ενήργησε ενστικτωδώς.

«Η Μέγκαν έκλεισε μόνη της την πόρτα αυτοκινήτου. Πού οδηγείται αυτός ο κόσμος;» σχολίασε δηκτικά χρήστης του Twitter ενώ ένας άλλος έγραψε: «Με ενέπνευσε τόσο πολύ που έκανα κι εγώ το ίδιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή