Σγουρίδης: Θα μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σγουρίδης: Θα μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την θέση ότι θα μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους ΑΝΕΛ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Σγουρίδης.

Έχουμε κατακτήσει την ψήφο κατά συνείδηση, όμως για το ζήτημα αυτό μπαίνει θέμα κομματικής πειθαρχίας» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Σγουρίδης.

Ερωτηθείς για τη διαφοροποίηση του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου επί της επίσημης γραμμής του κόμματος, τόνισε ότι η στάση του κ.Παπαχριστόπουλου θα εξεταστεί στις επικείμενες συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχετικά με τη θέση που έχουν εκφράσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του προέδρου τους, Πάνου Καμμένου, ότι δηλαδή θα άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση προτού η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει προς ψήφιση στη Βουλή, ο κ. Σγουρίδης τόνισε πως «ό,τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αυτό ισχύει».

Οσο για την παραίτηση του γραμματέα των ΑΝΕΛ, Θ. Δρόσου, ο κ. Σγουρίδης την απέδωσε σε προσωπικούς λόγους αρνούμενος κατηγορηματικά ότι υπήρξε διαμάχη μεταξύ τους. «Μας ευχαρίστησε και μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή