H Meghan Markle έκλεισε η ίδια την πόρτα της στο αυτοκίνητο και οι Βρετανοί τρελάθηκαν!

H Meghan Markle έκλεισε η ίδια την πόρτα της στο αυτοκίνητο και οι Βρετανοί τρελάθηκαν!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια κίνηση που οι περισσότεροι την κάνουμε καθημερινά, κι όμως θα σας φανεί περίεργο που όταν την έκανε η Meghan Markle ''αναστάτωσε'' τους Βρετανούς.  Η δούκισσα του Σάσεξ, στην πρώτη της σόλο αποστολή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας έκλεισε η ίδια την πόρτα της στο αυτοκίνητο προκαλώντας πάμπολλα σχόλια.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες έξω από τη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών του Λονδίνου όπου η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, επρόκειτο να παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης αφιερωμένης στις τέχνες και στον πολιτισμό της Ωκεανίας.

Ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο σταματά μπροστά από το κτίριο. Η 37χρονη δούκισσα βγαίνει από αυτό, και αντίθετα από τις πρέπουσες συνήθειες για την περίσταση, κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου –μια κίνηση απόλυτα φυσιολογική και χωρίς να προσελκύσει ιδιαίτερα την προσοχή.

Σε μια χώρα όπου η ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας εξετάζεται συνεχώς και με μεγεθυντικό φακό, το περιστατικό δεν παρέλειψε να προκαλέσει πλήθος σχολίων.

"Είναι κάτι που ειδικά η βασίλισσα και η Κέιτ Μίντλετον (η συννυφάδα της Μέγκαν) δεν θα έκαναν ποτέ δημόσια", υπογραμμίζει το ταμπλόιντ The Mirror.

Φυσικά πολλοί εκτίμησαν αυτή την κίνηση της Δούκισσας, υποστηρίζοντας πόσο ταπεινή είναι, άλλους πάλι δεν τους κατάφερε να τους πείσει.

 

Περισσότερα celebrity news στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή