TISSOT Heritage 2018

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν μία μάρκα μπορεί να υπερηφανεύεται για ιστορία 165 χρόνων στην ωρολογοποιία –η Tissot κατασκευάζει ρολόγια από το 1853– η κληρονομιά που κουβαλά και ο πλούτος των αρχείων της προσφέρουν ανεξάντλητη έμπνευση στους σύγχρονους σχεδιαστές της. Με το Heritage 2018 η Tissot επιχειρεί μία νοσταλγική επιστροφή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα ρολόγια καρπού που απάρτιζαν τη συλλογή της το 1943. Εκείνα τα μοντέλα είχαν δημιουργηθεί εξ αρχής ως αυθεντικά αντρικά ρολόγια για την πόλη και αποτελούσαν μια κομψή και αξιόπιστη επιλογή χάρη στην κάσα τους από κράμα νικελίου-χρωμίου, το ξεχωριστό υποκαντράν με τον μικρό δευτερολεπτοδείκτη και τον αποκλειστικό μηχανισμό 27 mm.

TISSOT Heritage 2018-1

Tα ρολόγια εκείνα αποτελούσαν μέρος της εμβληματικής συλλογής Tissot Antimagnétique που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1930 και περιλάμβανε τα πρώτα αντιμαγνητικά ρολόγια καρπού παγκοσμίως.

TISSOT Heritage 2018-2

Το νέο Tissot Heritage 2018 υιοθετεί τις ίδιες αρχές με τα πρωτότυπα μοντέλα, αλλά κατασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής ώστε να προσφέρει κορυφαία ποιότητα. Το ασημί θολωτό καντράν με την κάθετη «βουρτσιστή» υφή φέρει το καλλιγραφικό ρετρό λογότυπο της Tissot, αποδεικνύοντας ότι έχει δοθεί έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

TISSOT Heritage 2018-3

Το κιβωτιόσχημο κρύσταλλο σαπφείρου με την αντιανακλαστική επίστρωση συναντάται κυρίως σε υψηλής ποιότητας ρολόγια, ενώ οι φυλλοειδείς δείκτες, το μαύρο λουράκι από φυτικό δέρμα με αναδιπλούμενο κούμπωμα και το λογότυπο Heritage προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ.

TISSOT Heritage 2018-4

Η κάσα του Heritage 2018 έχει διάμετρο 42mm, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και διαθέτει διαφανές καπάκι χάρη στο οποίο μπορεί να θαυμάσει κανείς τον μηχανικό μηχανισμό.

TISSOT Heritage 2018-5

Κατασκευασμένος στην Ελβετία, ο μηχανισμός κουρδίζει στο χέρι και έχει ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση σε μοτίβο Côtes de Genève, μπλε ατσάλινες βίδες και το vintage λογότυπο της Tissot.

TISSOT Heritage 2018-6

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή