Ολυμπιακός: Με… φουσκωμένες ρεζέρβες

Ολυμπιακός: Με… φουσκωμένες ρεζέρβες

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας εντελώς «νέος» Ολυμπιακός επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0, χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη, για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τον Γιάγια Τουρέ στο αρχικό σχήμα, ο οποίος φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τερματοφύλακας ήταν ο Σα, ακραίοι αμυντικοί οι Μασούρας, Κούτρης, στόπερ οι Μιράντα, Σισέ, αμυντικοί μέσοι οι Γκιγιέρμε, Ανδρούτσος, εξτρέμ οι Βρουσάι, Ναουέλ, επιτελικός μέσος ο Τουρέ και επιθετικός ο Μάνος. Να σημειωθεί πως οι Σα, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Μάνος και Μασούρας έπαιξαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα των «ερυθρολεύκων». Από τα πρώτα λεπτά, αυτή η ενδεκάδα που ουδέποτε είχε χρησιμοποιηθεί ξανά από τον Μαρτίνς, πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Αλλά ήταν σαφές πως χρειαζόταν χρόνο για να βγάλει συνεργασίες και να δημιουργήσει φάσεις. Η ποιότητα του Τουρέ που αγωνίστηκε για περίπου μία ώρα, ήταν ξεκάθαρη σε όλες του τις ενέργειες, όπως και ο επιπλέον χρόνος που χρειάζεται ώστε να αποκτήσει υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Την ίδια ώρα, ο Γκιγιέρμε έδειχνε πως ξέρει άριστα τον ρόλο μπροστά από τα δύο στόπερ, ο Ναουέλ ξεχώριζε για την ταχύτητά του και ο Σα για την αποτελεσματικότητα στις επεμβάσεις του. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα το πέτυχε ο Μάνος με κεφαλιά στο 68΄, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μασούρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ανδρούτσος (58΄ Βρουσάι), Γκιγιέρμε, Ναουέλ (83΄ Πάρντο), Βρουσάι, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Μάνος, Τουρέ (58΄ Νάτχο), Σισέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Μανγκά (46΄ Λιάγκας), Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (68΄ Νάνγκις), Μοϊσές Αντιλέχου, Ιωαννίδης (56΄ Ομο).

• Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, η Παναχαϊκή νίκησε στην Ξάνθη τον Αρη Αβάτου με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Μωραΐτης στο 50΄. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: Παναχαϊκή – Ολυμπιακός, Λεβαδειακός – Αρης Αβάτου.

• Η Καλαμαριά πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο Στάδιο, νικώντας τον Ηρόδοτο με 1-0 με γκολ του Δημητριάδη στο 58΄ για τον 8ο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμη οι Πανιώνιος και ΑΕΛ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες. Αρχικώς, στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τον Μάκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 83΄ έμεινε με δέκα και ο Απόλλων, εξαιτίας δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Καλαϊτζίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή