Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Σπουδαίος συνθέτης, ενορχηστρωτής, σημαντικός τζαζ πιανίστας, ο θρυλικός Μισέλ Λεγκράν μαζί με τον Γιώργο Περρή για μία συναυλία. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

• «Θυμήσου, κοίτα τα αστέρια και όχι τα πόδια σου», το κεντρικό σύνθημα του φετινού Resistance Festival, μιας διήμερης διεθνούς συνάντησης κινημάτων και συλλογικοτήτων μετά μουσικής και φαγητού. ΑΣΚΤ, Πειραιώς 256, Μοσχάτο.

• Οι Bus The Unknown Secretary, Knock Nevis και Devil Flower Mantis σε μια βραδιά με άγριο ροκ εν ρολ. Στις 8 μ.μ. An Club, Σολωμού 13.

• O Νίκος Βολάκος σε μία μοναδική εμφάνιση με νέα τραγούδια αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών. Στις 10 μ.μ. Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος.

• Εικαστική έκθεση-αφιέρωμα με περισσότερα από 50 ζωγραφικά έργα του Γιώργου Βακαλό που καλύπτουν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Εως 27/10. Evripides Art Gallery, Ηρακλείτου 10 και Σκουφά.

• «Ο φεμινισμός στα χρόνια της μεταπολίτευσης, 1974-1990: ιδέες, συλλογικότητες, διεκδικήσεις», μια έκθεση για το γυναικείο ζήτημα και την ελληνική κοινωνία διοργανώνεται από το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εως 14/12. Εκθεσιακός Χώρος Πανεπιστημίου Τσικρίκη, Βόλος.

• «Αλληλεγγύη και Αντίσταση»: Εκθεση για τη στήριξη της ελληνικής αντίστασης ενάντια στη στρατιωτική χούντα από τα γερμανικά κόμματα, συνδικάτα και πολιτικά ιδρύματα (1967-1974). Εως 19/10. Goethe-Institut, Βασιλίσσης Ολγας 66, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή