Το παλάτι του Μπάκιγχαμ πουλάει αντίγραφο του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ πουλάει αντίγραφο του δαχτυλιδιού αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βασιλική Συλλογή του Παλατιού του Μπάκιγχαμ (Buckingham Palace's Royal Collection) , όμιλος που είναι υπεύθυνος για το επίσημο κατάστημα δώρων, κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή κοσμημάτων που περιλαμβάνει το «Buckingham Palace Statement Ring» εμπνευσμένο από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ.

Το δαχτυλίδι αποτελείται από τρεις μεγάλους κρυστάλλους τοποθετημένους σε βάσεις επιμεταλλωμένες με παλλάδιο και είναι ρυθμιζόμενο. Αυτή τη στιγμή διατίθεται στο διαδίκτυο έναντι 30 αγγλικών λιρών (με έξοδα αποστολής για τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας σε όλο τον κόσμο).

 

Για όσες επιθυμούν μάλιστα μία ολοκληρωμένη εμφάνιση «Δούκισσα του Σάσεξ», στο κατάστημα δώρων επίσης πωλούνται ένα κρεμαστό και σκουλαρίκια που ταιριάζουν με το δαχτυλίδι.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι καταναλωτές προτιμούν περισσότερο το στυλ της Κέιτ Μίντλετον σε σύγκριση με εκείνο της Μέγκαν Μαρκλ Markle, ωστόσο η Royal Collection δεν έχει δημιουργήσει ακόμη αντίγραφο του δαχτυλιδιού της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή