Ο Ελβετός Σάρερ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ο Ελβετός Σάρερ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον άπειρο από ευρωπαϊκούς αγώνες και άσημο Ελβετό Σάντρο Σάρερ όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, συνεχίζοντας τους ορισμούς αλλοδαπών διαιτητών στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, όπως είχε συμβεί και με το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Μαζί με τον 30χρονο ρέφερι, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA και θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά ελληνικές ομάδες, θα είναι οι συμπατριώτες του, Σλάνταν Γιοσίποβιτς και Μπεκίμ Ζογκάρι, τέταρτος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι το μέλος της ΚΕΔ, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μάριν. Μιλώντας στο «Metropolis 95.5» ο Ελβετός πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρολφ Φρίνγκερ, τόνισε: «Ο Σάντρο Σάρερ είναι ίσως ο πιο ελπιδοφόρος διαιτητής που υπάρχει στην Ελβετία. Πιστεύω ότι θα κάνει μια σπουδαία καριέρα και ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε αυτό το ματς. Ορίζεται στα πιο σημαντικά παιχνίδια στο ελβετικό πρωτάθλημα και έχει εμπειρία από τέτοιους αγώνες».

Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα: Τζήλος, Λαμία – Ξάνθη: Τσαμούρης, ΟΦΗ – ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος, Λεβαδειακός – Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Αρης – Αστέρας: Κουμπαράκης, ΑΕΛ – Παναιτωλικός: Κουτσιαύτης και Απόλλων – Πανιώνιος: Φωτιάδης.

Δίωξη στον Λουτσέσκου

Στο μεταξύ, ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων της Σούπερ Λίγκας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, για όσα ανέφερε σε ρουμανική ιστοσελίδα και αναπαράχθηκαν σε ελληνικά ΜΜΕ, συγκρίνοντας όσα έγιναν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη χιτλερική Γερμανία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ κινδυνεύει με πρόστιμο. Με υψηλό πρόστιμο ύψους 73.500 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την ΑΕΚ (ποινή εφέσιμη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή