Λωρίδα της Γάζας: Εξι Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινά πυρά

Λωρίδα της Γάζας: Εξι Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινά πυρά

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους έξι ανέρχονται οι Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων και ταραχών κοντά στο τείχος ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο ανήλικοι, ο 14χρονος Μοχάμεντ αλ Χουμ και άλλο ένα αγόρι ηλικίας 12-14 ετών το οποίο δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι κοντά στο χωριό Χαν Γιούνες. Στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκε επίσης ο 18χρονος Ιγιάντ Αλ Σάαρ.

Άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι, τα στοιχεία των οποίων δεν έγιναν γνωστά, σκοτώθηκαν. Οι δύο από αυτούς δέχτηκαν μια σφαίρα στο κεφάλι.

Τουλάχιστον 193 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από ισραηλινά πυρά από τις 30 Μαρτίου, όταν ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις με αίτημα την άρση του αποκλεισμού της Γάζας. Ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκε επίσης από ελεύθερο σκοπευτή τον περασμένο Ιούλιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή