Paris Fashion Week: Τα makeup looks στο show του Saint Laurent

Paris Fashion Week: Τα makeup looks στο show του Saint Laurent

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

"Ποια είναι η γυναίκα YSL; Είναι πολύπλευρη, ευέλικτη και τολμά συνέχεια διαφορετικά look" δήλωσε από το backstage του show ο Tom Pecheux, Διευθυντής Ομορφιάς YSL Beauté ο οποίος ανέβασε στο υδάτινο catwalk τρία διαφορετικά και αναμφίβολα εντυπωσιακά looks για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Paris Fashion Week: Τα makeup looks στο show του Saint Laurent-1

Είδαμε πορσελάνινη επιδερμίδα με εκρηκτικά κόκκινα χείλη, βλέφαρα τονισμένα με κίτρινο/χρυσό pigment πάνω σε έναν neutral καμβά αλλά και πληθωρικό μαύρο khol γύρω από τα μάτια με σκούρα κόκκινα χείλη. "Τα τρία διαφορετικά looks του show είναι πολύ YSL, επειδή η γυναίκα YSL τολμά και παίζει με το μακιγιάζ της", εξήγησε ο διάσημος makeup artist. "Της αρέσει να είναι φυσική αλλά ταυτόχρονα και δυναμική. Της αρέσει να είναι ο εαυτός της, αλλά και να είναι εκφραστική με δυναμικό μακιγιάζ", συμπλήρωσε και συνέχισε εξηγώντας την τεχνική πίσω από αυτά τα looks:

Paris Fashion Week: Τα makeup looks στο show του Saint Laurent-2

"Σε όλα τα looks ξεκινήσαμε με μια φυσική βάση. Πρώτο βήμα, το Top Secrets Instant Moisture Glow με το οποίο δώσαμε λείο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσαμε το All Hours Foundation για να εξαλείψουμε τυχόν ατέλειες και το Couture Highlighter N ° 1 για να δώσουμε λάμψη. Για να πετύχουμε το φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόσαμε το Rouge Volupté Shine N ° 42 Baume Midi Minuit στα χείλη.

Για το δεύτερο look, αποφάσισα να δημιουργήσω δυναμικά κόκκινα ματ χείλη, χρησιμοποιώντας το Rouge Pur Couture Η Slim N ° 10 Corail Antinomique, σε συνδυασμό με πολύ δυναμικό μαύρο βλέμμα χρησιμοποιώντας το Couture Kajal.

Paris Fashion Week: Τα makeup looks στο show του Saint Laurent-3

Για το τελευταίο look, το κίτρινο/χρυσό, ήθελα να δημιουργήσω ένα μακιγιάζ που δεν περνά απαρατήρητο. Σε όλο το επάνω μέρος των βλεφάρων χρησιμοποιήσαμε την Full Metal Shadow N°17 Gold Source και το Couture Eyeliner N ° 9 Or Radical. Μέσα από την ανάμειξή τους, καταφέραμε να εκφράσουμε μια εκλεπτυσμένη και δροσερή εμφάνιση.

Για μένα, χρυσό ίσον YSL! Δεν είναι μόνο ένα χρώμα, είναι μέταλλο, είναι χρήματα, είναι πυρετός, ο χρυσός πυρετός! Όταν σκέφτομαι τον οίκο YSL, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το χρυσό χρώμα, που εξάλλου πρωταγωνιστεί στις συσκευασίες μας! Και είναι το στοιχείο που ο κύριος Saint Laurent χρησιμοποιούσε εδώ και δεκαετίες… Το χρυσό είναι εμείς", δήλωσε ο Tom Pecheux.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν, αναλυτικά:

 

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

OR ROUGE HUILE VOLUPTUEUSE

TOP SECRETS INSTANT MOISTURE GLOW

ALL HOURS FOUNDATION

COUTURE HIGHLIGHTER N°1 OR PEARL

 

ΜΑΥΡΟ ΒΛΕΜΜΑ

COUTURE KAJAL NOIR ARDENT

COUTURE PALETTE N°1 TUXEDO

 

ΧΡΥΣΟ ΒΛΕΜΜΑ

FULL METAL SHADOW N°17 GOLD SOURCE

COUTURE EYELINER N°9 OR RADICAL

 

ΧΕΙΛΗ

ROUGE PUR COUTURE THE SLIM N°10 CORAIL ANTINOMIQUE

ROUGE VOLUPTE SHINE N°42 BAUME MIDI MINUIT

 

ΝΥΧΙΑ

LA LAQUE COUTURE N°1 ROUGE POP ART

LA LAQUE COUTURE N°60 GEL TOP COAT

 

 

Περισσότερα beauty news στο mustonline.gr. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή