ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο star chef Mauro Colagreco στο Kenshō

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για ένα 4-hands event ταξιδεύει στη Μύκονο στο ξενοδοχείο Kenshō στις 6 Οκτωβρίου, ο διάστερος Mauro Colagreco (“Mirazur”) καλεσμένος στην κουζίνα του σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη.

Είναι βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, έχει ανακηρυχθεί τρίτος κορυφαίος Chef του κόσμου από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας και Chef της χρονιάς για το 2009 από το θεσμό Guide Gault & Millau. Επίσης, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Chef παγκοσμίως.

Ο Αργεντίνος Mauro Colagreco ακονίζει τα μαχαίρια του και γεμίζει με τη δημιουργικότητά του τις μαρμίτες του Kenshō στον Ορνό. Σε συνεργασία με τον Executive Chef του ξενοδοχείου, τον Γιώργο Στυλιανουδάκη, υπόσχονται μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με αφετηρία την παραδοσιακή κουζίνα των τόπων τους, με απόλυτο σεβασμό στα υλικά τους και με στόχο «τη δημιουργία μιας εμπειρίας που σε φέρνει πιο κοντά στην κουζίνα της πατρίδας σου και κατ’ επέκταση στον εαυτό σου» όπως λένε και οι ίδιοι. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Για κρατήσεις: restaurant@kenshomykonos.com και στο Τ/22890-25.303.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ