Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την βεβαιότητά του, ότι το Σώμα θα συνεχίσει να υπηρετεί τις Αρχές και τις Αξίες που τόσα χρόνια, με βάση το Σύνταγμα υπηρετεί, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας-1

Απευθυνόμενος στον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε: «Να είναι ο Θεός μαζί σας, γιατί χρειάζεται σε αυτή τη θέση να έχει κανείς και λίγη τύχη» προσθέτοντας ότι η εμπειρία του από το Υπουργείο υπήρξε πολύτιμη και άκρως διδακτική.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον νέο αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας-2

Από την πλευρά του, ο κ. Ανδρικόπουλος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την συνάντηση, τον διαβεβαίωσε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συνεργάτες του, έχουν ως κύριο μέλημα την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες, την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και κυρίως την πρόληψη της εγκληματικότητας. «Θα λειτουργήσουμε όλοι μας μέσα στο δημοκρατικό πλαίσιο και θα σεβόμαστε τον άνθρωπο και τα δικαιώματά του» κατέληξε ο κ. Ανδρικόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή