Η Παρί Σεν Ζερμέν «πρωταγωνίστρια» στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)

Η Παρί Σεν Ζερμέν «πρωταγωνίστρια» στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρωταγωνίστησε στην εβδομάδα μόδας (25/9-3/10) του Παρισιού, μέσω των σχεδίων του Ινδού σχεδιαστή, Μανίς Αρόρα.

Τα πρόσωπα-αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως οι Νεϊμάρ, Τιάγκο Σίλβα, Κιλιάν Ε Μπαμπέ, Μάρκο Βεράτι και Έντινσον Καβάνι, αποτέλεσαν μέρος των ενδυμάτων της συλλογής SS19, που παρουσίασε πολύχρωμα και πολύ εντυπωσιακά σχέδια. Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία του Μάικλ Τζόρνταν δημιούργησε τις φανέλες της Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League της σεζόν 2018/19.

Η Παρί Σεν Ζερμέν «πρωταγωνίστρια» στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)-1

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η Παρί ΣΖ επιδιώκει να υπερβεί τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ήταν η δεύτερη συμμετοχή του γαλλικού συλλόγου μετά την περασμένη χρονιά.

«Το Παρίσι είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Καθώς η Γαλλία κατέκτησε φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο, εμπνεύστηκα από αυτή τη νίκη σε αυτή τη χώρα. Και χαίρομαι για τη συνεργασία μου με την Παρί Σεν Ζερμέν, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, για την επίδειξη. Προσπάθησα να δημιουργήσω πολύχρωμα πορτρέτα με εικόνες από αστέρια της ομάδας, όπως ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ. Για μένα, η δημιουργικότητα δεν έχει σύνορα. Και πραγματικά προκάλεσα τον εαυτό μου να εξερευνήσω ένα νέο πεδίο» τόνισε ο Ινδός σχεδιαστής.

Η Παρί Σεν Ζερμέν «πρωταγωνίστρια» στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι (φωτογραφίες)-2

Η συγκεκριμένη συλλογή θα κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο του 2019. Θα διατεθεί κυρίως στην Κίνα και την Ινδία, σύμφωνα με τη στρατηγική της διεθνοποίησης του συλλόγου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή