Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της TUDOR

Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της TUDOR

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2017 σας είχαμε ανακοινώσει ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου David Beckham έγινε πρεσβευτής της ελβετικής ωρολογοποιίας Tudor (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνιστεί στην καινούρια καμπάνια του ελβετικού οίκου, που όπως πάντα έχει τίτλο «Born to Dare». Γεννημένος για να τολμά, ο Beckham κρύβει μία ανήσυχη, περιπετειώδη ιδιοσυγκρασία, γεμάτη αντιθέσεις, γι’ αυτό και είναι ιδανικό πρόσωπο για να εκπροσωπεί την Tudor. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του στα γήπεδα, είναι οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας και style icon για εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον πλανήτη.

Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της TUDOR-1

©Tudor

Στην πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της ελβετικής ωρολογοποιίας που έχει τον τίτλο Born to Dare, ο Beckham αφήνεται στη δημιουργική ματιά του διάσημου για τα πορτρέτα του βρετανού φωτογράφου David Sims.

Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της TUDOR-2

David Beckham by David Sims ©Tudor

Ντυμένος με ένα κλασικό καμηλό κασμιρένιο πουλόβερ και ασορτί παντελόνι, ο Beckham φοράει στον διάστικτο από τα τατουάζ καρπό του το βραβευμένο Black Bay Bronze, ένα ρολόι που αναμφισβήτητα του ταιριάζει γάντι, λόγω της αντισυμβατικής προσωπικότητάς του.

Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της TUDOR-3

Mανιώδης συλλέκτης ρολογιών και ο ίδιος, ο πρεσβευτής της Tudor πρωταγωνιστεί, σε μια σειρά από video που δημιούργησε η ελβετική μάρκα. Σ’ αυτά αναπολεί με συγκίνηση σημαντικούς σταθμούς της ζωής του που ήταν εμποτισμένοι με το πνεύμα του «Born to Dare»: στιγμές που πέρασε με τον παππού του, τον χρόνο που αφιέρωσε στα γήπεδα ως αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγγλίας αλλά και το πρώτο ρολόι της Tudor που απέκτησε, ένα vintage μοντέλο, στο οποίο η εμφανής πατίνα του χρόνου πρόδιδε το περιπετειώδες παρελθόν του.

Ο David Beckham πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της TUDOR-4

David Beckham by David Sims ©Tudor

Η καμπάνια Born to Dare συμπυκνώνει την ιστορία αλλά και τη σύγχρονη φιλοσοφία της Tudor. Υμνεί το κλασικό χωρίς να υποκύπτει σε συμβάσεις. Διατηρεί τις αξεπέραστες τάσεις του παρελθόντος και ανοίγει νέα σύνορα για το μέλλον. Αφηγείται τις περιπέτειες ξεχωριστών ανθρώπων, διάσημων και ανώνυμων, που έχουν κατορθώσει το ακατόρθωτο στην ξηρά, στους πάγους, στους αιθέρες ή στους βυθούς των ωκεανών, με σύμμαχο ένα ρολόι Tudor στον καρπό τους. Αντικατοπτρίζει άλλωστε και το όραμα του ιδρυτή της μάρκας. Ο Hans Wilsdorf, ο οποίος παρεμπιπτόντως ίδρυσε και τη Rolex, σχεδίασε τα Tudor ώστε να αντεπεξέρχονται ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες συνοδεύοντας τους γενναίους κατόχους τους σε κάθε δραστηριότητα. Η Tudor απευθύνεται στους τολμηρούς της ζωής. Σε όλους όσοι τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Οι πρεσβευτές της Tudor εκφράζουν αυτή ακριβώς της στάση ζωής: τα επιτεύγματά τους έχουν ως κινητήριο δύναμη την τόλμη τους. Και ο David Beckham είναι ένας από αυτούς.

Δείτε τα σχετικά video…

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Tudor εδώ.

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή