Μοιράστηκαν βαθμούς Λαμία και Ξάνθη

Μοιράστηκαν βαθμούς Λαμία και Ξάνθη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λαμία και Ξάνθη έμειναν ισόπαλες με 0-0 στη Φθιώτιδα, στο ματς που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη είχε την υπεροχή του αγώνα, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Σαράνοβ. Στο 35΄, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς λίγο έλειψε να κάνει το 0-1 με τον Οκάν. Ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β΄ μέρος, η Λαμία κράτησε την μπάλα στην κατοχή της, όμως οι φιλοξενούμενοι στο 72΄ είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Επειτα από τη σέντρα του Ντουρίτσκοβιτς, ο Κασάδο έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Σαράνοβ απέκρουσε σωστά και έδιωξε την μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης, ο Λισγάρας αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Λαμία ανέβασε τις γραμμές της, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά. Εν τέλει, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Δημούτσος, Σαρντοβέλι, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας (85΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μπλάζιτς, Επστάιν (81΄ Μαστούρ), Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραγκούνης (73΄ Καραμάνος).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Σουλεϊμάν (51΄ Ντουρίτσκοβιτς), Σαρπόνγκ, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (67΄ Ντε Λούκας), Γέντρισεκ, Καντά (89΄ Ντίνις).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή