Ο Τριντό συναντήθηκε με τον Eλτον Τζον στην Οττάβα

Ο Τριντό συναντήθηκε με τον Eλτον Τζον στην Οττάβα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Τζάστιν Τριντό την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο της 73ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός του Καναδά συναντήθηκε με ένα είδωλο της μουσικής, όταν ο Ελτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις τον επισκέφθηκαν στο πρωθυπουργικό γραφείο στην Οτάβα.

Ο τραγουδιστής του «Rocket Man» και ο γεννημένος στον Καναδά σύζυγός του επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή τον Τζάστιν Τριντό στο γραφείο του, στον Λόφο του Κοινοβουλίου για να συζητήσουν για το ίδρυμά τους. Ο Καναδός πρωθυπουργός δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντηση στα social media.

«Το έργο του Elton John and David Furnish Foundation είναι σημαντικό σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για τη δημιουργία του μέλλοντος χωρίς AIDS» έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά.

Ο Τριντό συναντήθηκε με τον Eλτον Τζον στην Οττάβα-1

«Ελτον και Ντέιβιντ σας ευχαριστώ που είστε επικεφαλής αυτή της προσπάθειας και για τη σημερινή συνάντηση» συμπλήρωσε.

Ο Φέρνις δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και ο επίσημος φωτογράφος του Τριντό, Άνταμ Σότι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Σερ Ελτον Τζον φορούσε ένα σακάκι στο πίσω μέρος του οποίου αναγραφόταν ο τίτλος της επιτυχίας του, «Bennie and the Jets» του 1973.

Ο Ελτον Τζον βρέθηκε στην Οτάβα για συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road, η οποία ξεκίνησε με δύο εμφανίσεις στο Τορόντο την περασμένη εβδομάδα. Η περιοδεία – η οποία προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το 2021 – θα είναι η τελευταία του 71χρονου ρόκερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή